Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szabad ilyet játszani vele?

Szabad ilyet játszani vele?

Figyelt kérdés
A párom a 2,5 hónapos babánkkal azt játssza fürdés után hogy megfogja a lányunk az apja ujját és belekapaszkodik mindkét kezével,erőlködik hogy ülne fel a párom meg felhúzza. Ez szép és aranyos,de én félek hogy ebből baj lehet,ezt még nem szabadna nem? Én hiába mondom neki nem érti meg. :/
2012. aug. 27. 21:52
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Ő még nagyon kicsike ehhez;próbáld megmagyarázni párodnak,hogy ez nem használ a pici gerincének,stb. :(
2012. aug. 27. 21:53
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Én sem engedném még meg, túl kicsi hozzá. Biztos nem akar ártani a párod, esetleg mástól látta vagy hallotta ezt a hülyeséget, de finoman mond el neki, hogy ne tegye, nehogy később ebből baj legyen. Kibírja azt a pár hónapot.
2012. aug. 27. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Ezt a doktornéni csinálta nálunk státuszvizsgálatokon, míg nem tudott ülni. De ő is csak 1-1x. Nem tesz jót a gerincének, ne játsszon vele ilyet sokszor!!
2012. aug. 27. 22:01
 4/9 anonim ***** válasza:
Kell is tornáztatni a kicsiket, már újszülött kortól, de nem mindegy hogyan. Felülést is, a kicsinek a kezét azért apuka is fogja, úgy biztonságos. Felhúzhatja ülésbe és lassan vissza, 4-5ször. Nekünk kellett is csinálni, gyerekorvos minden alkalommal megcsinálta, nézte. Ha nektek nem kell csinálni, de a baba akarja, élvezi, nem sír közben, akkor 4-5ször nem baj. Ültetni viszont nem szabad!!!!
2012. aug. 27. 22:02
 5/9 A kérdező kommentje:
Tehát akkor azt lehet hagyni hogy felhúzza magát csak ne kerüljön ülő pózba ha nem csak úgy pl. ahogy egy baby hordozóba van?
2012. aug. 27. 22:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Felhúzni ülésbe és 1-2 mp múlva visszaengedni lassan, azt szabad, de 4-5 alkalomnál egymás után többször ne, viszont naponta 3szor lehet ezt a 4-5 alkalmat ismételni. Ülni hagyni nem szabad pár másodpercnél tovább.
2012. aug. 27. 22:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Az, hogy kicsit felhúzza, szerintem sem baj. A lényeg, hogy ne sokszor és semmiképpen ne engedje el, hogy a baba ülőhelyzetben a saját súlyával a gerincén támaszkodjon. A hordozó azért más, mert ott a gerince felfekszik a hordozóra, tehát nem hajlik a súly alatt.
2012. aug. 27. 22:15
 8/9 A kérdező kommentje:
Értem,köszönöm a válaszotokat! Majd rajta tartom a szemem és közbe avatkozom ha még mindig nem fogja fel.. -.-
2012. aug. 27. 22:35
 9/9 anonim ***** válasza:
a doki azért csinálja hogy lássa hogy tartja a fejét, de ilyet tilos csinálni.
2012. aug. 27. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!