Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan szerettessem meg vele...

Hogyan szerettessem meg vele a kiságyat?

Figyelt kérdés
3 hós kisfiam egyszerűen nem hajlandó a kiságyában megmaradni. Bárhol máshol eljátszogat, figyelget, de ha beteszem a kiságyába sír. Igazából sosem szeretett benne lenni. 1- hetes korában már utálta és sírt. Ott ronthattuk el, hogy mindig kivettük, mert mi úgy gondoltuk, hogy picike még és szüksége van rám/ránk. Mostmár viszont egyáltalán nem marad benne. Az meg, hogy aludjon el képtelenség. Úgy kell belecsempészni, ha már elaludt. Segítsetek légyszi.
2012. aug. 27. 09:06
 1/2 anonim ***** válasza:
Az én fiamat is állandóan csempészve kellett a kiságyba tenni,vagy velünk aludt,aztán 10 hónaposan megúntam,és vettem egy matracot,azóta azon alszik el.Igaz,a te babád még pici ehhez,csak gondoltam leírom,h mi is átmentünk ezen.:)
2012. aug. 27. 09:13
 2/2 anonim ***** válasza:

Én azt javaslom, hogy tedd bele és simiz a hátát énekelj, de ne vedd ki. Mi sosem altattuk magunk mellett a lányomat. Úgy gondolta az a kis idő amit egymás nélkül töltünk kell nekem is meg neki is.

De ezt, hogy úgy csempészed be az ágyba nem ajánlom mert ez sokkal rosszabb. Mert ha felébred kétségbe esik, hiszen nem ott aludt el.

Pár nap rázós lesz de utána már könnyebb. Esetleg tegyél be neki játékot.

2012. aug. 27. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!