Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok a Villő névről?

Mit gondoltok a Villő névről?

Figyelt kérdés

2012. aug. 27. 08:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem gyönyörű név! :)
2012. aug. 27. 13:35
 12/18 anonim ***** válasza:

Gimnáziumi énektanárnőm lányát hívták Villőnek, őt személyesen nem ismertem, de ezért mindig is tudtam, hogy ez női név.

A lányom egyik bölcsis csoporttársa Villő, nagyon jópofa, aranyos kislány. Hosszú sötétbarna haja és barna szeme van. Tényleg olyan, mint a villám, élénk, vidám, aranyos, nagy dumás. Belevaló, vagány kislány. Nekem mindig ő jut eszembe erről a névről.

2012. aug. 28. 10:16
 13/18 anonim ***** válasza:
70%

Nekem nagyon tetszik!

Mikor először hallottam, én sem tudtam hova tenni, de minél többet hallottam annál jobban megtetszett.

Szeretem azokat a neveket melyekben hosszú ékezetes betű van, azok olyan magyar hangzásúak :)

Villő, Kincső, Bíbor

Én adnám a lányomnak szívesen!

2012. aug. 28. 20:25
 14/18 anonim ***** válasza:
Azért te is jóféle lehetsz kérdező! Akinek tetszik ez a név azt felpontozod akinek meg nem azt le.Én még sok boldogságot is kívántam attól függetlenül, hogy nem tetszik a név.Mégis le lettem pontozva!Neked már komolyan érdemes válaszolni!
2012. aug. 28. 22:08
 15/18 anonim ***** válasza:
Azt ne felejtsük el,nem csak a kérdező tud pontozni
2012. aug. 28. 22:16
 16/18 anonim ***** válasza:
Ha nem te voltál akkor bocsánat és vedd semmisnek a válaszomat!
2012. aug. 28. 22:40
 17/18 anonim ***** válasza:
51%

Nekem nagyon tetszik. Olyannyira, hogy a kislányomat is így hívják. :)

Kaptunk már hideget és meleget is a névválasztás miatt, de soha nem bántam meg, hogy ezt a nevet kapta a kislány.

Becézni nem szoktuk, néha-néha becsúszik egy Villcsi, Villcső.

2012. aug. 29. 16:46
 18/18 anonim ***** válasza:
Végül Villőt adtad? nem bántad meg?
2014. máj. 23. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!