Dalma névről mit gondoltok? Milyen szép lánynevet tudtok még? Vezetéknév Nemes.
Figyelt kérdés
2012. júl. 12. 20:30
1/29 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik a Dalma ehhez a vezetéknévhez, szerintem nagyon jól megy:)
Nekem az Anna és a Lili tetszik a legjobban. És szerintem mindkettő megy is a vezetéknévhez. Esetleg Lilianna vagy ennek valamilyen variánsa.
2/29 nittababy válasza:
nekem nem tetszik a barátnőm kutyáját hívják így már azért se adnám e gyerekemnek!!nekem a kislányom Dóra.de tetszenek ezek is Panna Kíra Amira Laura Dorina Dominika!!
3/29 anonim válasza:
Nagyon tetszik, ha lesz második gyerekem, és lány lesz, benne van az esélyes nevek között, mert mindenképpen D betűset szeretnék, mivel a fiam neve is D-vel kezdődik. Nekem ez most a dilim.
Nemes Dalma, nagyon szép a csengése. Nekem nagy favoritom: a Georgina, Tímea,
4/29 anonim válasza:
Gyönyörű. nekünk a vezetéknévhez nem ment sajnos legnagyobb bánatomra mivel a a a a vezetéknév, így a dalmával már 5 a egymás után na az kiszúrás.
De a Nemes hez irtó szép, amúgy pont ma van Dalma névnap:)
5/29 anonim válasza:
Nekem maga a név nem tetszik.Túl hideg.A vezetéknévvel viszont szép.Milyen típusú lányneveket szeretsz?(Gyakori- nem gyakori,hosszú-rövid,régies-új)Egyébként nagyon sok szép lánynév van,sőt minden lánynév szép,attól függetlenül,hogy valakinek tetszik,valakinek nem.
7/29 A kérdező kommentje:
Nincs konkrét kikötésem, van modern, ősmagyar, régies, új keletű, külföldies, szóval minden típusból van, ami tetszik nekem. Pont ez a baj, hogy túl sok tetszik. Dalma párom ötlete, nekem is tetszik, csak nem nagyon tudom becézni. Köszönöm az ötleteket, várok még! :)
2012. júl. 12. 21:04
8/29 anonim válasza:
Nemes Virág. Ehhez a vezetéknévhez szerintem nagyon sok illik.
10/29 anonim válasza:
Dalmi Dalmus Dalmika Dalmácska olyan cuki szerintem becézve is:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!