Szerintetek normális ha egy 4 és fél hós baba 9kg? Túletetés?
Figyelt kérdés
3700gal született a keresztfiam most 9kg ahogy írtam, mindenki támadja a sógornőmet hogy túleteti.Én nem tudom azért kérdezem2012. aug. 27. 07:41
2/10 A kérdező kommentje:
igen
2012. aug. 27. 07:46
3/10 anonim 

válasza:

Szerintem nem normális. Biztos hogy túl eteti. Gondolom szemmel is látod hogy hogy néz ki a baba nem? Kövérnek kell lennie ránézésre, vagy nem az?
4/10 anonim 

válasza:

És hány centi? Mert az se mindegy. Az én kislányom 3 hónaposan 7 kg és 69 cm, az unokatesóm babája 7,2 kg és 59 cm. Az enyém tápszeres, az övé anyatejes.
5/10 A kérdező kommentje:
Hát nem sovány de olyan normális nem az a nagyfejű. Nagyon szép arányos baba szerintem és elég hosszú is nem tom hány cm de most egy 74es tipegőt vettem rá és majdnem pont jó volt.
2012. aug. 27. 07:50
6/10 anonim 

válasza:

Szerintem le fog mostmár lassulni a hízás. Általában akik az elején sokat híznak, utána lelassul a hízás. Ne aggódjatok!!!
7/10 anonim 

válasza:

Ha a gyerekorvos szerint nem túl kövér, akkor nem érdekes, a babák NEM normára nönek, ha szerinted is arányos kinézetü, akkor nincs vele semmi gond.
8/10 anonim 

válasza:

Ez azért attól is függ, hogy a szülők milyenek.
Ha pl. ebben az esetben magas, nagydarab mindkét szülő, vagy legalább az egyik, akkor a baba is nagyobb eséllyel lesz nagy és nehéz baba. Ez öröklődik.
Láttam én már 2 méteres apukának babáját aki 4 hónaposan 1 évesnek való ruhát hordott.
9/10 anonim 

válasza:

Nekem két ismerősöm is van, ahol 9 hónapos a gyerek és úgy 9 kg. És nem látszanak soványnak.
10/10 anonim 

válasza:

A kisebbik fiam is 9 kg-os volt 4 hónaposan, pedig ő 3200 g-al született és fél éves koráig csak szopizott.
Most 2 éves, sokat nyúlt, 104-es ruhákat hord, már inkább magas, mint vastag.
Nem lehet minden kisbaba egyforma:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!