Mei-tai, csatos vagy sima?
Nekünk is Chicco kengurunk van, rendszeresen használjuk újszülött kora óta. Én ahelyett, hogy bedőltem volna a városi legendáknak, szakértőknél tájékozódtam róla, hogy tényleg olyan káros-e, és kiderült, hogy egyáltalán nem az, ha nem egész napos hordozásra használod, csak mondjuk sétára.
Szerintem használjátok nyugodtan, ha már megvan, mi nagyon szeretjük, kényelmes nekünk és a babának is és nagyon egyszerű a használata.
Szia!
Nekem kötős mei tai-om van. NAgyon szeretem én is és a babám is.
Igaz ebben a nagy melegben nem kötöm magamra, mert az senkinek nem lenne jó.
A csattost könnyebb talán felvenni (nem tudom, mert nem próbáltam) viszont a kötős sem bonyolult és ennél nem kell mindig állítani a pántokat ha felváltva hordozzátok a picit.
Én alacsony vagyk 152 cm, de nem "harcolok" a hosszú pántokkal, elsőre sikerült egyedül felkötnöm :)
Mennyi idős a baba? Ha még nem mászik, vagy legalább kúszik, akkor én nem ajánlanám a csatost, mert az kiegyenesíti a baba gerincét, ha jól meghúzzuk, ha pedig nem húzzuk meg rendesen, akkor lötyög a baba.
Viszont ha már kúszik, akkor abból a szempontból jobb a csatos, hogy egyszerűbb használni,és általában az apukák is jobban szeretik, mert nem kell kötözgetni, és sokkal sportosabb kinézetű.
Esetleg félcsatos hordozó? Azt is lehet használni kb. 3 hónapos kortól, viszont sportosabb kinézetű, és nem kell annyira kötni. Pl. Bondolino, LueMai, Storchenwiege félcsatos stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!