Ha kifolyik a tápszer a szája mellett és folyik a nyakába, lehet, hogy nem jó a cumisüveg, amit használok?
lehet hogy jó lenne egyel nagyobb lyukú
nálunk ilyen sosem fordult elő
kettes cumival szívja
az en babam is ezt csinalta (neha meg most is van egy kis "szakalla" a tejtol :) ), azt mondta a vedoneni azert van mert habzsol, szivja szivja de nem nyel annyit.
semm kepp se valts nagyobb lyuku cumira!!foleg egy ilyen kicsi babanal. nekem 3honapos a gyerekem, probalkoztam par hete ket lyukuval, de nagyon sokat szivott felre, nagyon gyorsan megette az adagjat es aztan az elso bufivel vissza is hanyta a felet kb. azt a tanacsot kaptam (szinten a vedonotol)mivel nagy etvagyu a baba, hogy amig csak folyekonyat, legyen az tapszer vagy anyatej eszik a kicsi, addig felesleges a kettes cumi . utana meg (jo esetben...) az anyuka ugyis kanallal adja neki a surubb dolgokat. ugyhogy mi mar nem probalkozunk, mert felesleges.
Örülök, hogy írtál kedves utolsó válaszoló, mert bárkinek panaszkodtam vagy próbáltam tanácsot kérni, szinte mindenki hülyének nézett. Félre ne érts nem annak örülök, hogy ti is így vagytok vagy voltatok, hanem annak, hogy igen is létező probléma.
Amire ezek szerint ha jól értettem, akkor csak az idő ad megoldást.
Képzeld még a védőnő is csak ennyit mondott: Ejnye-bejnye, kis mohók vagyunk?
De semmi jó tanács vagy biztatás, hogy ez majd később másképpen lesz.
Köszönöm...
Szerintem sincs baj a cumisüveggel, ne válts nagyobb lyukúra. Mi is több félét kipróbáltunk, de a Tommee Tippee-től jobbat nem találtam. soha nem fájt a hasa...
Az én kisfiamnak is folyton kifolyt a tápszer a szájából, nálunk attól volt, hogy nehezen tanult meg cumisüvegből inni. Sajnos ciciből egyáltalán nem tudott megtanulni :-)))
3 hónapos korára tökéletesen evett a cumisüvegből. Most 8 hónapos-
Köszönöm szépen a jó tanácsot, de ha jól emlékszem ez a fajta cumi hasonlít a Nuk-osra...abból egyáltalán nem evett nekem, csak markolászta az arcát, mikor abból próbáltuk etetni.
Ez is olyan enyhén lapított?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!