Melyik cumisüveg oldja meg a problémát?
3 hetes babám képtelen cumisüvegből inni, többet szív, mint nyel, a tápszer nagy része kifolyik a szájából a cumi mellett, és a nyakában áll meg.
Próbáltam a lehető legkisebb lyukúval a Nuk 1-essel, de egyáltalán nem fogadja el, marja magát, miközben próbálja szívni.
Aztán próbáltuk a Mam-osat, semmi változás...
Próbáltuk a Tommee Tippee-t, ugyanaz a helyzet.
Ha volt valaki hasonló helyzetben, kinek mi vált be? Vagy hogy oldotta meg?
Meg lehet egyáltalán tanítani cumisüvegből enni egy ekkora babát?
Nem vagyok kezdő anyuka, már a harmadik kisfiamról van szó. Sajnos a két idősebb is tápszeres volt, mindkettő szépen evett a NUK 1-es cumisüvegből, ezért is kezdtem ezzel.
De a kicsi fiam csak sír és az arcát kaparja, még úgy is, hogy kiszúrtuk egy kicsit nagyobb lyukra.
A tápszer sem sűrű, mert Beba pro 1-est kap Ő is, mint mindegyik gyerekem. Szóval a gyerekemben van a "hiba".
Első válaszoló:Hogyan tudott ezen segíteni a védőnő, mert Urambocsá a mienk nem sok mindent ér. Bármit kérdezek mindenre az a válasz, hogy "Változó" meg hogy "minden gyereknél más és más". Ez a szava járása...semmi konkrétum
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!