Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ügyeletes szülésznővel nem...

Ügyeletes szülésznővel nem tolakodó tartani a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Fura kérdés és fra hozzáállás, de arra lennék kíváncsi, hogy szerintetek nem tolakodó- e tartani azzal a szülésznővel a kapcsolatot, aki nem fogadott, csak ott volt a szülésen, és meg voltam vele elégedve? Nagyon hálás vagyok neki is, hiszen ott volt mellettem a dokival együtt, és szeretném ha ő is látná, hogy hogy nő a fiacskánk hiszen ő segítette a világra, és nekem ez nagyon sokat jelent. Szeretném a kapcsolatot tartani vele, 2 havonta gondoltam meglátogatni. Következő babához el is gondolkodtam rajta, hogy felfogadom, de ez majd az akkor helyzetünkön is múlik! Szerintetek nem ciki? Amúgy az Istvánba szültem Budapesten!
2012. aug. 25. 16:01
1 2
 11/15 kíváncsicska ***** válasza:
Nem hinném hogy tolakodásnak veszi,de más nem tereld úgy a beszélgetést akkor mikor találkoztok legközelebb hogy kiderüljön számodra, hogy tolakodásnak véli-e vagy sem.
2012. aug. 25. 18:06
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem fura lenne, ha szülésznő lennék, és bejárnának hozzám a kórházba. Hiszen a szülésznőnek ott dolga van, nem ér rá bájcsevegni...

Szerintem tolakodó.

Persze, kedves akarsz lenni, ezzel nincs semmi gond, de ráérsz ezzel majd akkor, ha újra terhes leszel és majd megfogadod.

Neked nagyon sokat jelent, hogy ő segítette világra a babádat, de neki te voltál a milliomodik, és nem járhat be hozzá mindenki, érted mit akarok mondani??? Képzeld, ha az összes anya bejárna hozzá a gyerekével munkaidőben???? Nem érne rá dolgozni....

2012. aug. 27. 13:30
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Szóval összevetve a válaszokat,nem ciki,de felesleges,szerintünk is akkor menj,ha újból felfogadod.

(ha még ott fog dolgozni)

2012. aug. 27. 14:20
 14/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem nagyon érdeklik öket a te a sorsod! Én nap mint nap találkozom azzal aki felöltöztette a kisfiamat. Jol el is beszélgettünk a korházban addig mikor jöttünk haza. De soha meg nem nézné a gyereket. Egyszerüen nem érdekli és kész. Én nem tolakodnék.
2012. szept. 10. 10:54
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! Fogadott szülésznőm volt, de nem járok be hozzá.Ha véletlenül találkozunk beszélünk, de ennyi, neki is van magánélete, és nekem is, ő akkor ott a kórházban dolgozott, azért kapja a fizetését, hogy téged ellásson.Szerintem nem valami jó ötlet bejárkálni hozzá. Arról nem is beszélve, hogy esetleg a főnővér se nézi jó szemmel, hogy a folyosón beszélget munkaidő alatt.
2012. szept. 10. 13:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!