Mikortól adtatok a babátoknak valami mást tejen, vízen kívül és mit?
2,5 hónaposan csak anyatejet ivott/evett a fiam. Sem vizet, sem répalevet, sem fagyit, sem kólát :)
Kb. 5 hónapos volt, mikor elkezdtem adni neki a facsart almalevet (1-2 kanállal), csak úgy simán cukor nélkül. Végülis itt volt az 1. pont, mikor már mást is kapott, az anyatejen kívül. Vizet kb. 6 hónapos korában ivott először.
Később romba dőlt a hozzátáplálással kapcsolatos összes elvem/tervem.
Az első válaszolót megvédeném!
Szerinted a jégkrémben nincs tej ????
Én még most sem adok jégkrémet 15 hónapos lányomnak, pedig tejet már kap.
De a te gyereked, azt csinálsz vele amit akarsz
Nem foglak lehurrogni, csak bízom abban, hogy anyként a legjobban akarod a gyerekednek.
A 2.5 hónapos babádnak semmi szüksége nincs a felsoroltakból. Minek add neki, ha még nincs rá szüksége???!!! Várj még egy hónapot, másfelet és aztáán fokozatosan adj neki. Hova sietsz?
Ha anyatejes a babád, ha jól értem, akkor ne adj neki vizet sem, csak ha kánikula van.
A védőnőd butaságot beszél, kecsketejet 3 évetől lehet adni, igen, nagyon egészséges, de csak 3 év felett.
Ha egy mber ad egy véleményt, nem kell elfogadnod, de ha többen állítják ugyanazt el kellene gondolkozz azon, hogy talán van benne valami.
Kérlek saját kezeddel ne tégy kárt a gyerekben, ne a te lelkedden száradjon, ha bármi baja lesz majd később.
Olvasd el a jégkrémben mennyi vegyi szar van, persze picitől nem lesz baja, de jobb ha egyáltalán nem érintkezik ilyenekkel.
Örülj, hogy van tejed és tudsz szoptatni, egyelőre a te babádnak semmi másra nincs szüksége. Én nem tudtam szoptatni csak 2 hónapig, bár tudtam volna.
Tégy úgy, hogy a babádnak legjobb legyen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!