Iszonyatos lelki teher, feszültség és tehetetlenség állhat a háttérben, mindeközben pedig nagyon nagy "bátorság" és elszántság van benne. Soha nem voltam és remélem nem is leszek annyira elkeseredett, hogy képes legyek ilyenre és csak ebben lássam a kiutat.
Szörnyű eset, de sajnos nem egyedi. Tragédia.
Azt nem tudom (szerencsére), hogy hogy juthat idáig valaki. Mi épp eszű emberek ezt úgysem tudjuk megválaszolni.
Nekem az jutott erről eszembe, hogy így szegény gyerekek, hogy bízzanak tovább azokban az emberekben, akik nekik a mindent jelentik. Hatalmas lelki sérülés!!!
Fogalmam nincs. Úgy gondolom idáig a rohadt jómódban, dőzsölésben élő majd lesüllyedő szülők tesznek. Akiknek gőzük nincs, hogy lehet kicsit szűkösebben élni.
Egyszerűen erre nincs bocsánat,nem lehet elfogadni, szörnyű!!!! Gyereken megbosszulni a saját szerencsétlenségüket. Legyenek öngyilkosok, tegyék...sőt az az igazság az ilyennél azonnali halálbüntetést alkalmaznék. Gyerekét megvágja késsel. Hát hova fajul a világ. A gyereket bárki szívesen felneveli. Inkább megölné, mint a gyereknek adjon esélyt az életre?? Az ilyen az nem szülő. Tárgynak tekinti a gyerekét. Ha a szülő már nem boldog, akkor a gyereke se legyen az?? Felfoghatatlan. Emlékszem a tenyői gyilkosságra. Ott se az alapból szegény, szűk sorban élő emberek voltak. Nem is írok többet, csak ideges leszek.
Szegény gyerekek. Ezzel a tudattal nőnek fel, hogy anyja apja ,megakarta ölni.
Nagyon sajnálom, hogy ma Magyarországon idáig tud jutni egy család a kilátástalanságból.
(És a facebookos kommentelők közt pofán tudnám csapni azt a csajt, aki ott írja, hogy meg kellene ölni a szülőket, miközben az adatlapja alapján őt meg eltartja a jóval idősebb palija... így könnyű mások felett ítélkezni.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!