Hálós járóka rontja a szemet?
Sziasztok!
Olyan anyukáktól szeretnék kérdezni,akiknek van hálós járókájuk. Beléptünk abba a korszakba,hogy sehol sem jó neki,ezért kitaláltam,hogy vennék egy járókát,és tele raknám játékokkal,lehet szeretné. Kinéztem egyet,de hálós fajta és olvastam,hogy rontja a szemet. Szóval érvek,ellen érveket várok.
Anyukámnak hálós járókája volt, és annak ellenére hogy a negyvenes évei végén jár, nem hord szemüveget.
Nekem normál volt, és 9 éves korom óta kell.
Hát ha rontja is, az max. akkor fordulhat elő, ha napi szinten órákat benne van a gyerek, és bámul kifelé a hálón keresztül.
Nekem régen hálós volt, bátyámnak is. Gyerekeinknek fa volt, nem hálós, de senki sem szemüveges nálunk. Ez genetika is.
Nekem hálós járókám volt, rossz a szemem, kislányomnak is hálós van, Neki jó, bár csak 2 éves.
Ha nem órákat tartott benn minden nap, akkor nem hiszem, hogy elrontaná a szemet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!