HOgyan foglalkoztok 7 hetes babátokkal, mivel fejlesszem, mit játsszunk?
Nekem 8 hetes a lányom és imád játszani. A hangokat és a fényeket szereti. A kiságyban van zenélő-forgó, plusz felszereltem egy kocsicsörgőt is neki, amikor kalimpál, néha sikerül eltalálnia és akkor nagy az öröm. Van, hogy fél-1 órát is elvan magában:)
Amikor együtt játszunk és csörgőt szoktam neki zörgetni, mozgatom a feje előtt, követi a szemével-fejével, kalimpál, szóval odavan érte. Képes másfél órán keresztül nézni azt az egy darab csörgőt...:) Tündéri. Textilpelust is szoktam használni, húzogatom előtte, megsimítom vele az arát.
Ezen kívül rendszeresen tornázunk, hogy az izmai-izületei jól fejlődjenek. Ezt általában magyarázással-énekléssel "dobom fel". Nagyjából itt ki is merülnek a dolgok. Majd ha már meg tudja fogni a játékokat, még jobb lesz.:)
Sok örömöt a picurhoz!
Köszönöm a válaszokat és ötleteket! Nagyjából mi is ezt csináljuk, csak sajnos nem mindig kötik le ezek a dolgok. Van, hogy csak 20 percig van el azzal, hogy magyarázok, aztán nyafog.
Sétálgatni is szoktunk, van, hogy már elfárad, nyűglődik csak, ilyenkor lerakom az ágyába, amire ordítani kezd. Lassan ott tartok, hogy csak séta közben alszik el. Nem szeretném, hogy rászokjon.
Első vagyok újra.
Talán a hülye időjárás miatt is lehet a nyüglődés. Az én kislányom se nagyon alszik, hol azért, mert eszméletlen meleg van, hol meg azért, mert jön a hidegfront. Ezeket a picurokat nagyon megviseli ez az egész.:(
Olyankor aztán se játék, se alvás, semmi...csak türelem és vigasztalás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!