Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Illik ilyen ajándékot adni?

Illik ilyen ajándékot adni?

Figyelt kérdés
Egy közeli ismerősöm 1-2 hónap múlva fog szülni. Arra gondoltam, hogy egy újszülött pelenkáscsomagot veszek neki, mert végiggondoltam, hogy biztos kap mindenkitől babaruhát, takarót stb. Minek neki plusz egy , akkor inkább valami "hasznosat" vennék. Szerintetek "illendő" ajándék ez?

2012. aug. 24. 10:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Tuti ötlet, én jobban örültem volna, mint a 20. plüss figurának vagy csörgőnek :-)
2012. aug. 24. 13:11
 12/16 anonim ***** válasza:
Aha, de Brendonban, Müllerben azt hiszem láttam készen is.
2012. aug. 24. 13:12
 13/16 anonim ***** válasza:
Én csak jó tanácsot szeretnék adni, hogy ha pelenkát viszel, akkor a 2-es méretből vásárolj! Amúgy én is örültem, hogy sokaktól pelenkát kaptunk ajándékba. :) Szerintem a barátnőd is nagyon fog örülni!
2012. aug. 24. 13:13
 14/16 anonim ***** válasza:

A pelenkatorta nagyon jó ötlet én már többször vittem ajándékba, minden alkalommal nagy sikert aratott. Rá lehet aggatni egy csomó mindent. Én a tetejére volt hogy egy nagyon cuki nyári kis szandált tettem, vagy egy kedves kis plüsst, vagy vagy alvós kendőt, az oldalára meg díszszalaggal hozzáerősítettem egy csomó mindent, babamasszázs olajat, lehet kapni kisebb tubusban termékmintákat, pl Gabi fürdető, vagy kisebb tégely popsikrém, törlőkendő, ( a drogériák baba-mama polcain rengeteg minden hasznos dolgot találsz) amit nem csak újszülött babánál tud felhasználni, hanem később is ha nagyobb lesz a baba.

De újszülött méretet ne vegyél, abból mindenki betáraz, inkább 2es vagy 3-as méretű pelusból csináld. Egyébként tényleg nem kell hozzá nagy tudomány, fél órát rászánsz és mégis jobban mutat, mint egy csomag pelus!

2012. aug. 24. 13:13
 15/16 anonim ***** válasza:
Jó ötlet, de ne újszülött méretet vigyél, hanem a következő méretet. Talán 3-6 kiló, 2-es méret.
2012. aug. 24. 14:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszi a tippeket!:)
2012. aug. 24. 17:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!