Nálatok hogy zajlik egy védőnői látogatás?
Mert nálunk katasztrófa...
Eljön, kezet azért mos, felveszi a kisfiamat, és ringatja, miközben mosolygunk egymásra.
Ha kérdezek, akkor is kitérő válaszokat ad. Majd 20 perc mosolygás után távozik és közli, hogy most már havonta én vigyem mérekezésre a gyereket, mert ő nem jön többet.
Kb. ennyi.
Nyugtassatok meg, hogy a magyar egészségügy nem ennyire botrányos színvonalú, mint nálunk Pest megye egy kis falucskájában.
Ja, és a gyerekorvos ki sem jött, miután hazajöttünk a kórházból, pedig állítólag előírás...
Hm. Hát köszi. Így ennek fényében tényleg fura, hogy hozzánk eszébe se jut kijönni, max. azt várja hogy mi menjünk a rendelésére.
Vagy lehet, hogy nekem kéne mondanom hogy jöjjön ki? Hát nem tudom. Minden hónapban akkor sem jönne.
(Egyszer az elején kijött mikor gondom volt a szoptatással, segített is, de azóta sem láttam)
Na mindegy, köszi a válaszokat!
Örülök, hogy ennyien reagáltatok a kérdésemre..
A védőnő válaszát külön köszönöm, miközben szomorúság tölt el, hogy ennyire hátrányos helyzetben vagyunk ebben a faluban.
Ha belegondolok, hogy esetleg szoptatni is tudtam volna, ha megfelelő segítséget kapok, a sírás kerülget.
Amikor hazajöttünk a kórházból megkérdezte, hogy szoptatok e, azt válaszoltam, hogy már a kórházban tápszert adtak neki a 3. napon, mert üvöltött az éhségtől, csak egy sajnálkozó pillantásra méltatott. Meg se kérdezte, hogy mi volt a gond!!!
Nos, aki szerencsés, az becsülje még és örüljön, hogy jó helyen lakik, akik pedig olyan helyzetben vannak, mint én, marad a gyakorikerdesek.hu, ahol választ kapunk a kérdésünkre...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!