Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 3 hónapos kortól hogyan...

3 hónapos kortól hogyan miként lehet adagolni elkészíteni az almát és a főzeléket a kicsinek? Az válaszoljon aki csinálja, ne az aki ellenzi!

Figyelt kérdés
2009. júl. 24. 17:49
 1/3 anonim ***** válasza:

hogyhogy hogyan lehet adagolni?!

úgy érted, mennyit egyen belőle a baba?

pár kanállal először, aztán egyre többet

az én babám legelőször egy negyed almát evett meg egyszerre.

2009. júl. 24. 18:08
 2/3 anonim ***** válasza:
54%

Én első nap 2 kanállal adtam a levét, második nap 4 kanállal, s így tovább. Az elején nem nagyon kell neki,kitolja a nyelvével stb.

Következő héten már pépet adtam neki amit krumpli vagy üveg reszelőn kell lereszelni. Abból is fokozatosan első nap 5 kanál második nap 7 kanál harmadik nap 10kanál, s a végén egy fél alma lereszelve, majd egy egész.

Utánna ugyan így jöhet az őszi barack vagy nektarin.

Az a lényeg jó édes alma legyen.

Utánna 4 hós kortól jöhet délután a tejpép, s rá két hétre délben a főzelék

Alma krumplival 3 napig, majd alma krupmli répa 3 napig, majd alma krumpli cékla, sütőtök krumpli alma.

2009. júl. 24. 20:34
 3/3 A kérdező kommentje:
A második válaszolónak nagyon szépen köszönöm!!! Így gondoltam a kérdést, ahogy ezt a választ kaptam. :)))
2009. júl. 25. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!