Anyósom azt szeretné, ha két hónapos babám egy hétig náluk nyaralna, szerintetek hogyan értessem meg vele sértődés nélkül, hogy ebbesemmiképp nem megyek bele?
Én nagyon laza vagyok ilyen szempontból, kifejezetten szeretem ha unokáznak a nagyszülők, de ez valami hihetetlen hülyeség.
Nagyon jó, hogy párod ilyen határozottan melléd állt, szerintem ezzel le is van zárva a téma.
Amúgy látták már a gyereket?
Az én anyósom 20 percenként hívogatta a páromat szülés közben, míg a falhoz nem ba.tam a telefont. Mikor nem érte el, bejött a kórházba és hatalmas patáliát rendezett a szülőszoba előtt, mert neki joga van bent lenni. Még jó, hogy ebből én semmit nem tapasztaltam :-)
csak most lett ilyen az anyósod,vagy mindig ilyen volt?? egyébként nem irigyellek,még jó hogy ilyen messze lakik.
Nem is értem,hogy egy felnőtt értelmes ember,miért nem érti meg,hogy egy anya:miért nem akarja oda adni a 2hónapos babáját 1hétre. még 2évesen is kicsi lesz ahhoz,hogy ilyen messze és ilyen sokáig nyaraljon valakinél. lehet,hogy én ezt már most tisztáznám vele..-hogy ne érje majd meglepetés később sem..!
Te tettél fel kérdést anno,hogy anyósék be akarnak menni a szülésre?Mert arra emlékszem!
Hát nagyon sajnállak!Én is kaptam már hideget-meleget a szoptatás miatt (8,5 hós fiam) ,de ez abszurd,hogy egy 2 hónspos ne szopizzon!Én megmondanám neki,hogy felejtse el,hogy az unokája nála megy még egy jó darabig.Majd ha a gyerek mondja,hogy megyek mamánál nyaralni akkor mehet addig nem.
Nagyon sajnállak!
Mondd meg neki, h nem és kész. Sz.rd le, h mit szól. Mit képzel??
Enyém is kifejtette, h 1 évesen elmehetünk nyaralni a baba nélkül, majd ő vigyáz rá. De nem megyünk nélküle és kész.
De nem csak a szoptatásról van szó- pl hogy éjszakázna az öreglány, már nem azért.... a legtöbb 2hónapos baba azért nem alszik el este 8kor csak úgy, nem alszik egész éjjel - főleg ha szopik még éjjel.
Egyébként ne magyarázkodjatok a mamának, hogy a szoptatás meg az éjszakák meg stb. miatt nem mehet, meg kell neki mondani kerek perec, hogy NEM megy a baba sehova, mert még túl pici. Egyedül majd iskolás korában megy nyaralni, addig maximum veletek.... EGy-egy napra napközben jövöre esetleg lehet ott de semmi több.
Hihetetlen emberek vannak.... elképesztő. Tán apósod akarta a lábaidat fogni szülés közben?? Anyósod meg a másikat? Atyám miért nem lehet megérteni, hogy a szülés csak anyára és apára tartozik? A te esetedben- nyilván még anyukádra is.
Nekem anyósomnak sőt anyukámnak sem jutott ilyen az eszébe- pedig hihetetlen jó kapcsolatom van anyukámmal- de ő is cask azt mondta, hogy ezt intézzük el mi együtt a férjemmel. HÁromszor szültem- ő a kicsikre vigyázott addig- az elsőnél meg a legvégén szóltunk csak nekik, hogy ne izguljanak. Ja- és nekem még anyósom is egy főnyeremény!!! :))
Persze joga van az unokához amikor azt ti is akarjátok.Ugyan is ő a ti gyereketek és nem a kedves mamáé!
Mama olvasson utána a dolgoknak vagy kérdezzen meg orvost,hogy a mai világ már nem olyan mint az ő korában és egyébként volt ideje gyereket nevelni ezt már nem neki kell,mert ez a baba nem az ő gyereke!
Teljesen felhúztam magam a sztoridon!Azt gondoltam ennyire korlátozott emberek nincsenek!
Mi lesz ha eljön látogatóba? Leveszi a gyereket a cicidről és megeteti levessel?
Borzasztó! Még jó,hogy a férjed melletted áll!
Egyébként nekem még a férjem sem volt bent a szülésnél nem,hogy apósom!Ekkora baromságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!