Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 7 hónapos babám oránként kel,...

7 hónapos babám oránként kel, mi lehet az oka?

Figyelt kérdés
Már nem adok neki enni éjszaka, mégis fél 1 óránként nyöszörög, ha nem megyek oda sírni kezd. Elég 1 kis hát paskolás vagy 1-2 korty víz és alszik tovább, majd újra kezdi.2 hónapja kezdődött. Viburcol kupot és chaomillát már használtam van borostyán láncunk is de semmi javulás.
2012. aug. 22. 15:55
 1/3 anonim ***** válasza:

Valószínű a foga, tudom nem vígasztal, de így sem kell órákig ringatnod meg cipelgetned:)

És most ez a hülye meleg, nem csodálom, ha sokat ébred.

2012. aug. 22. 15:56
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Pròbáld ki, hogy ha mrgeteted akkor is kel-e. Ha igen akkor tuti a foga,nálunk is ugyanez volt, panadol szirup hatott csak, homeopàtia és a lánc nekünk sem.
2012. aug. 22. 16:25
 3/3 anonim ***** válasza:
Az én babám is eddig átaludta az éjszakát ( 7hós.) és már 2 hónapja nekem is felkel igaz nem óránként, ő is iszik és visszaalszik. Hol melege van hol szomjas hol a foga kínozza eddig 2 van alul, ez a korszak sajátossága :)
2012. aug. 22. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!