Mitől hányhatott a 3,5 hós kislányom?
Figyelt kérdés
Teljesen jól van látszólag, de kb 1 órával evés után hatalmasat bukott/hányt. Épp az ölemben volt, és ijesztő volt mert vagy 15centire spriccelt, és eléggé tetemesnek tűnő mennyiség volt. Előtte is meg utána is vigyorgott... Mitől lehetett? Nem ráztam fel a gyomrát. Ezzel orvoshoz kell menni? (tápis)2009. júl. 24. 13:50
1/4 anonim válasza:
valószínű túl sokat evett.
ha többször is előfordul még ma, vagy máskor, természetesen vidd orvoshoz.
láza?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem mértem, de majd ezután meg fogom. Nem hiszem hogy túl sokat evett volna, előfordul megeszi a 150et, úgyhogy annyit szoktam neki bekeverni, de általában 40et meghagy. Most is így volt, ráadásul 1 órával később evett mint szokott, mert nagyon elaludt...
2009. júl. 24. 13:53
3/4 anonim válasza:
csatlakozom az előző válaszolóhoz. Valszeg túl sokat evett, nem hinném, hogy rögtön orvoshoz kell vinned de ha mégegyszer előfordul ma akkor vidd el orvoshoz, nehogy kiszáradjon vagy ilyesmi.
4/4 anonim válasza:
hm. sok mindentől hányhat, de akkor tényleg nem a túlevéstől.
esetleg lehet a nagy meleg miatt rosszabb a közérzete.
volt, hogy az én babám is "csak úgy" hányt.
de tényleg, ha ma még hány, vagy lázas, akkor vidd el.
ha jó a hangulata, az jó jel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!