4 gyerekes anyukák válaszolnátok?
Én ugyan nem vagyok 4gyermekes anyuka, de van 3 hugom, tehát 4en vagyunk testvérek. Azt nem tudom anyukámnak mekkora változás volt a 3. után a 4., de mi viszonylag kis házban nőttünk fel. 3-an voltunk 1 szobában, a legkisebb hugom pedig anyáékkal (utáltam, mindig külön szobát szerettem volna. Néha jó lett volna a magány...) A korkülönbségek pedig:
Én születtem : 1989.
1. hugom : 1992.
2. hugom : 1994.
3. hugom : 2001.
Tehát köztem és a legkisebb hugom között 12 év van. Én voltam a pótanyja :) Azért csak voltam, mert már külön lakunk, nekem is nem rég született egy babám, így már ő jár hozzánk dadusnak :)
Szia! Nekünk sincs nagy lakásunk, úgy vagyunk, mint a második válaszoló, 3 gyerkőc egy szobában, a 4. velünk (1 hetes). Még korai bármit is mondanom, hiszen pici a 4., de most még elég nehéznek tűnik, főleg az esti fürdés-vacsi dolog. A nagyok is még viszonylag kicsik (fiúk) és elég elevenek. Ez persze nem baj, csak nincsenek igazán tekintettel a tesóra. Egyébként nem lesz rossz szerintem! :)
Korkülönbségek:
1: 2006
2: 2008
3: 2009
4: 2012
Nálunk barátnőmék 4-en testvérek. 4 lány :-)
Kétévente születtek: 1980, 1982, 1984, 1986
Mindig is egy 1+2 félszobás 65 m2-es panelban laktak. (most is, de a nagyok nyilván már nem otthon laknak) Minden szobában 2 fő lakott. Kisebb gondok csak akkor voltak mikor már nagyobbak voltak a lányok (általános iskola vége), és nem nagyon volt hely külön tanulniuk, de megoldották valahogy.
Én mindig nagyon szerettem átmenni hozzájuk mert ott mindig volt "élet" és olyan jó családias hangulat volt. A lányok nagyon jó barátnők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!