Milyen bababolt az, ahova nem férek be babakocsival?
Figyelt kérdés
Ma elmentem a közeli bababoltba babakocsival, gyalog (nincs autónk, a BKV-n kenguruval közlekedem) és nem tudtam bemenni a kocsival. Csak Aventes 3-as cumit akartam venni, mert a bukós tápszer, amit tegnap írt fel a gyerekorvos, nem fér ki a 2-en. Még bentről ki is szólt az eladó (aki amúgy a tulaj), hogy nem fér be! Egy darabig kint álltam, gondolkoztam, hogy mit tegyek. Majd hazajöttem. Annyira dühös lettem a tehetetlenségtől, hogy elsírtam magam. Majd pénteken, a férjem nem dolgozik, és elmegy a másik bababoltba, ahova szoktunk járni (ide többet természetesen nem megyünk). Teljesen kiakadtam, hogy ebben a dög melegben feleslegesen sétáltam egy órát!2012. aug. 22. 12:24
11/15 anonim válasza:
4es vagyok, hogyan ment el kétszer a válaszom (8as is)? Kiléptem, nem is voltam itt akkor mikor a másodikat írja. ?? Bocs az offért.
12/15 anonim válasza:
kedves 10-es,ha a soroksári babaoutletre gondol,akkor ott nemcsak a lépcsőn lehet lemenni.Eléggé hülye ötlet lenne:)) Nekem eszembe se jutott ott lemenni babakocsival,pár méter odébb és az autóbehajtón be lehet menni:)
13/15 anonim válasza:
10-es vagyok. Nem a babaoutletre gondolok (ott én nem is emlékszem hogy lenne lépcső). Van egy másik nagy bababolt párszáz méterrel beljebb Pest felé. (soroksári út 160)
14/15 anonim válasza:
szóval újra: soroksári út 110. a*ti bababolt.
15/15 A kérdező kommentje:
Mi szeretünk az astiba járni, Voltunk babakocsival is, nem emlékszem, hogy gond lett volna. Úgy rémlik, hogy nem csak lépcső van, hanem "lejtő" is. Baromi kedvesek szoktak lenni.
2012. aug. 22. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!