Miket csinál egy év körüli babátok?
Kinyitja a csipáját 5-kor
Elkezd nyűglődni, hogy éhes. Ha mázlim van 6-ig visszaalszik.
nyűglődik, hogy ennie "kell", ez uncsi, kiüti a kezemből a cumisüveget, és tápival locsolja meg a párnámat, mert az "fehéééér".
Kipakolja a ruhásszekrényt, és felhúzza a fejére az összes bugyimat
felmászik az étkezőasztalra, vigyorogva hív, hogy milyen ügyes, és egy tized másodperccel előbb, minthogy odaérnék óriásit esik onnan a kőre fejjel.
Állandóan ölbe kéri magát, de ha felveszem, már menne is lefelé
fogzik, nyálzik, rág, szétrág, összenyálaz, bömböl, mert fogzik-nyálzik-nem rághatja szét a telefonom.
Megissza pohárból(!) a homokóban levő sarat (El nem tudod képzelni, milyen gyors ilyenkor!!!)
Amíg elmegyek WC-re újfennt kipakolja a ruhásszekrényt (kb 10 mp alatt) de most már a pelusát is lehúzza, és belepisil a halom ruha közepébe, közben szélesen mosolyog, és büszkén mondja "Pipiltem!"
Kicsapkodja a főzeléket a tányérből, a kanállal dobol a kajában, és lenéz az etetőszék alá, hogy hova nem jutott még kaja.
A játszótéren mindenhová fel akar mászni, ahová még egyedül nem tud. Ha feltettem, azoona le akar ugrani fejessel.
Írjam még? :-DDDD Nem én játszom vele, hanem ő ad nekem "elfoglaltságot" egész napra :-DDD
Két hónap alatt 10 kilót fogytam, annyit rohangálok :-DDD
Ha esetleg nagyon unatkozna a babád, hagyd 2 percre egyedül a nappaliban. Fel fogja találni magát, csak győzd utána elpakolni a romokat :-DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!