Mit lehet tenni az éjjeli több órás üvöltés ellen?
Szia
Az en fiam is ilyen, majd megorulok tole, de megoldast meg nem talaltam...szoval jo hogy feltetted a kerdest...en is varom a valaszokat :)
Kislányom dettó ugyanez.
Bár ő nem sír.
Csak akkor sír, ha elfárad, de nem akar visszaaludni, viszont álmos.
Tegnap kiírtam ide kérdésként, de csak olyan tanácsot kaptam, hogy hagyjam, hadd játsszon...
Ha nem sír, akkor nincs gond.
Szerintem gond, ha éjjel játszani akarnak!
Egyébként most azon élvezkedik, hogy felcsimpaszkodik a kiságy rácsaiba, és mint a kismajom a ketrecben néz kifelé.
Még csak forogni tud egyébként, de folyamatos pörgésben van hajnalonként.
Szerintem élvezi, hogy már ilyeneket tud, és azért nem bír aludni, mert muszáj a tudományát fejlesztenie, és a határait próbálgatnia.
Nem tudok mit csinálni.
Nálunk kb. egy hete fordult ki a világ a tengelyéből, de tanácstalan vagyok.
Hát segíteni nem tudtam, de együtt érzek...
5,5 hónapos a lánykám, és ha ezt folytatja, lassan felmondok... :-)
Nem mondom, hogy örülök, hogy mások is vannak így, inkább sajnálom én is a többi hasonló anyukát :( Iszonyú nehéz! És vajon elmúlik ez?
Én már nagyon nehezen bírom! Nem kapcsolok lámpát, nem csinálok semmit, csak hallgatom, hogy eget rengetően ordít, de egy idő után elfogy a cérna és lejövök, megnézem, akkor persze mosolyog és örül! :( Meddig fog ez tartani???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!