Depresszióval küzdő anyukák, vagy akik már "meggyógyultak"-milyen túlélési technikátok van, volt?
A terhesség előtt is voltak hangulatingadozásom, jártam is orvoshoz.
Most is járok kapok gyógyszert de nem segít.
A házasságom romokban.
Hogyan éljem túl? Minden nap egy küzdelem, kín.
Szia!
LEgjobb orvosság rá, ha külső segítséget igénybe tudsz venni. Leginkább akkor alakul ki a depresszió, ha az anyuka úgy érzi a nyakába szakad a sok teendő; semmire sincs ideje, bőg a gyerek; de már megint miért???? stb. Ilyenkor kell 1- vagy több rokon , ismerős(anyud, anyósod, barátnő, nagynéni...szóval bárki) ; aki kicsit a válladról leveszi a terheket. Ha a házasságod romokban , nem merem írni hogy a férjedre támaszkodhatsz. De ha egy kicsit tudna segíteni, az se lenne hátrányos... Nálunk a férjem szabadnapjain próbál úgy segíteni, hogy "vigyáz" a gyerekre, míg én 1-2 apróbb teendőmet intézem.(pl. hajmosás, főzés) Illetve sétálni megyünk , akkor már egyúttal bevásárolunk piacon, körbenézelődünk.... szóval a pici meg én se vagyok állandóan csak a négy fal között. Ez nagyon sokat segít!
A fiam 6 hónapos. Aranyos baba, csak 1-2 szer ébred éjszaka.
A férjem próbál megérten, de úgy érzem belefáradt. Segítség nincs. Szülés után 4 napig tudott anyukám itt lenni. Ennyi. Más segítség nincs.
Ha valóban beteg vagy, és már korábban is kezeltek, akkor a megértő férj és a programolás nem segít!!!!
Csak orvos!
Ha a mostani gyógyszered nem válik be, akkor váltsatok gyógyszert!!Milyet szedsz? A gyógyszer segít túlélni, jobban lenni, majd utána ráérsz ápolni a házasságodat meg magadat! Tapasztalat.
Kell lennie olyan gyógyszernek, ami hat és folyamatosan kell szedni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!