Meddig szoptatott titeket anyukátok és ti meddig
szoptattátok a babátokat?
Figyelt kérdés
Azért érdekel, mert állítólag ez is öröklődik. Akinek az anyukája sokáig tudott szoptatni, az szintén sokáig tud majd. Engem anyukán 6 hétig szoptatott. Én az első babámat 4 és fél hónapig tudtam szoptatni, a másodikat 8 hónapig, a harmadikat 7 hónapig.
Engem 8 hónapig ( nem szoptatott, hanem fejte), az én lányom 3 nap múlva lesz 9 hónapos és még 2 és félszer szopik.
2009. júl. 24. 09:21
12/20 anonim válasza:
Engem 3 hónapos koromig szoptatott anyu,én a fiamat 2hós koráig tudtam szoptatni:(!
2009. júl. 24. 09:34
13/20 anonim válasza:
Az én anyukám 3 hónapos koromig szoptatott,de már 1 hónaposan kaptam almát.Azért azt ne felejtsétek,hogy 30 évvel ezelőtt teljesen máshogy gondolkodtak,mind a védőnők és az orvosok is.
A lányom 9 hónapos még 2x szopizgat,már amennyi van...:-)
2009. júl. 24. 10:31
14/20 anonim válasza:
engem nem tudott szoptatni anyukám, a babámat én is "csak" 2 hónapos koráig. de ez javuló tendencia, mert a nagymamám sem tudta anyut szoptatni :)
2009. júl. 24. 11:04
15/20 anonim válasza:
Szia! Mi négyen vagyunk testvérek és mindannyiunkat max. 3 hónapos korunkig szoptatott anyukám tápszeres pótlás mellett. Az anyai nagymamám egyáltalán nem tudta szoptatni sem anyukámat sem az öccsét. A kisfiam 6 hónapos múlt és kizárólag anyatejes, bár már elkezdtünk kóstolgatni, de még nem váltottunk ki szopit.
2009. júl. 24. 11:06
16/20 anonim válasza:
Anyukám mindhármónkat olyan 2 hetes korunkig szoptatott. Az én kisfiam 2 hós koráig volt tejem, de már 2 hetes korában kapta a pótlást. Szép lassan apadtam el.
Nővérem 2 hónapig szoptatta a kislányát, neki "elromlott" a teje, vizes lett. Hiába volt sok, nem volt elég tápláló.
2009. júl. 24. 11:10
17/20 anonim válasza:
Engem 3 hónapos koromig, a nővéremet 1 éves koráig tudta anyukám szoptatni. A nővérem kislánya szintén 1 éves volt, amikor elhagyta a szopit, a kisfiam 7 hónapos, s tápszeres pótlás mellett, de még kap anyatejet. Születése óta fejem neki, a szoptatás nekünk nem sikerült. Anyukám csecsemősnővér létére is csodálkozik, hogy még nem apadtam el.
2009. júl. 24. 12:39
18/20 anonim válasza:
Engem három hónapos koromig szoptatott anyukám, én a lányomat 8 és fél hónapig. Lett volna még tejem, de már nem fogadta el. Nagymamám kb. 2 hónapig szoptatta anyukámat. Ő már az első látogatásakor kijelentette, h' biztos benne, h' nekem sem lesz sokáig tejem. Nagyon megbántott ezzel, de szerencsére nem lett igaza. Egyébként sem hiszem, h' ez öröklődik.
2009. júl. 24. 14:36
19/20 anonim válasza:
Anyukám 2hónapig szoptatott engem is meg a növéremet!A nagymamám az édesanyámat szintén 2,5hóanpig szoptatta,begyullattak a mellei ami mellé magas láz is társult sajnos.A keresztanyámnak vér volt a tejében ezért 1napig sem szoptatthatta a fiait azonnal eltiltották.
Én 3hónapig tudtam csak sajnos szoptatni a kisfiam bár igy is nagyon nagyon nehezen indult meg a tejem!Fejetem,maszírozatam,teát ittam,kisfiam sebesre szopizta mire elindult.Majd 1hétig kö kemények voltam a melleim annyira fájtak!Még is hiába küszködtem!:(Kicsit mégis hibásnak érzem magam!
2009. júl. 24. 23:33
20/20 anonim válasza:
Anyukám engem 9hónapig.A kislányom már 22hónapos,de még mindig szopizik! Reggel,délben,este,és még napközben is,ha megkívánja!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!