Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Miért nem akarja megenni a...

Miért nem akarja megenni a husit? 20 hós

Figyelt kérdés
kisfiam soha nem volt oda a husiért, ill bébiételben még megette, de mióta szilárdat eszik 2-3 falat husinál már az étel sem kell neki, ma pl tésztát csináltam, csikemellel zöldséggel, és tészta helyett husit szúrt a villára, kiköpte, és utána úgy kellett "könyörögnöm", hogy az tészta nyugodtan egye, tényleg nem volt benne több husi.... Mit lehet tenni, próbáltam rántott husit, húslevesből husit, combot, szárnyat.... semmi, nem lesz így baj? (egyedül a virslit eszi, de azt nem nevezném husinak)
2012. aug. 21. 14:30
 1/3 anonim ***** válasza:

Mellette milyen más fehérjedús ételeket eszik-iszik?

Mert ha megvan a megfelelő mennyiségű fehérjebevitel (pl. tejtermékeken vagy tojáson keresztül), akkor nem lesz nagy baja.

S az is lehet idővel megszereti majd a húst.

2012. aug. 21. 14:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Fiam is dettó... Viszont ő imádja a tojást + a sajtot. ...és a virslit :)

Virsliből próbálok minél magasabb hústartalmút venni.

17 hónapos

2012. aug. 21. 14:40
 3/3 anonim ***** válasza:

Előző vagyok.

Elfelejtettem: amit imád, az a fasírt!!

2012. aug. 21. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!