Babakocsi kérdés! Szabad ezt?
Persze!
Én speciel nem nagyon vennék úgy babakocsit,hogy nem nézem meg előtte!
Mivel a vatera szabályzata tiltja a szeméyes adatok megadását,ezért csak egyféleképpen lehet.
Az illető leüti, mintha megvenné. Megnézi élőben, ha kell elviszi, ha nem tetszik neki, akkor semleges értékeléssel értékelitek egymást. Ilyenkor senkinek nem romlik a százalékos mutatója, de mivel nem jött ltre az adásvétel, ezért nem is kell jutalékot fizetni.
Rakj fel valami apró dolgot mondjuk 10 Ft-os fix árra, azt leüti, megkapja az elérhetőséget és mehet az üzlet. Arra figyelj, hogy zárt aukciót csinálj, nehogy más vigye el a terméket.
Szerintem így ki lehet játszani a rendszert, nem hinném, hogy ezt is figyelik, de azt megbeszélni, hogy üsse le a 10 Ft-os dolgot óvatosan kellene!
Még egy eszembe jutott! Sokan ugyanazt a nicknevet használják a vaterán mint más fórumon. Írd be az érdeklődő nevét a Google-ba, lehet, hogy így meg is találod könnyen egy olyan oldalon, ahol nem tiltott a cím és név csere. Mondjuk itt:)))
Én is ugyanazt használom itt és ott is:)
Hát nem tudom, nekem simán írtak figyelmeztetést aztán letiltottak 2 napra a levelezéstől amikor ezt próbáltam valahogy körülírni az egyik termékemnél. és nem látszott a termék alatt mert azt jelöltem be hogy a válasz ne jelenjen meg a terméklapon.-..mégis észrevették...:(
Ki nem zárnak csak a levelezést nem tudtam használni 2 napig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!