Nekem is a Bogyó és Babóca jut eszembe, a méhecskét hívják Baltazárnak.
Egyébként én a Bendegúzzal voltam így, a férjemnek nagyon tetszik ez a név, azt szerette volna, ha így hívják a fiunkat. Én rosszul voltam ettől a névtől, a végén már annyit hallottam, hogy egészen megtetszett, de az ismerősök reakciója általában negatív volt a Bendegúz név hallatán. Végül nem mentem bele, hogy ez legyen a neve, az első névnél maradtunk, ami mindkettőnknek tetszett, így Levente lett. :)
Ha nektek tetszik a Baltazár, akkor adjátok neki ezt, vagy esetleg második névként.
Legyen Bálint, Balázs!! :)
A Bűbájos boszorkákban azt hiszem, az egyik gonosz "Beltazor" volt, az meg Baltazár:S Nekem is ilyen ördögös név:S Legyen Bálint! Az tök jó név!! Nem olvastam végig a többiek kommentjeit, de Bálintra szavazok!!:D
eszembe jutott mégegy:D Bazil:) jelentése: királyi!:D Láttam amúgy, hogy itt van a Baltazár is:D Mintha írta volna már valaki a jelentését, de azért csak mert miért ne, mégegyszer!:D "asszír-babilóniai-német eredetű; jelentése: Baal isten óvja életét." Balázs is királyi, Bálint meg erős, egészséges:D
Forrás: [link]
utolsó voltam megint:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!