2 hónapos babával lehet menni kirándulni a hegyekbe?
Sziasztok!
Kirándulni szeretnénk menni a hegyekbe, a Kékestetőt tűztük ki célul. :o) Csak éppen nem tudom, hogy ilyen pici babával el szabad-e indulni, mert meredek az út felfelé a hegyre és ugye ott fent a fülünk is bedugul, meg levegőt is nehezebb venni egy kicsit és, hogy ez nem árthat-e neki? Lehet most butaságokat kérdeztem, de első babás vagyok és aggódok mindenért.
Esetleg, ha tudtok valami szép helyet ajánlani, ahová ilyen pici babával is érdemes elmenni, akkor légyszíves írjátok meg, mert ötletem sincs hová menjünk. Fürdőbe még nem szívesen mennék, mert még nem nyertem vissza a régi formámat :P úgyhogy marad a hegyvidéki túrázás a jó levegőn. :o) Előre is köszönöm szépen a válaszokat!
2 hónapos volt lányom (ill. 8 hetes), amikor Mátraházán voltunk üdülőben idán májusban hosszú hétvégén .
Felmentünk Mátraházáról busszal Kékestetőtre és visszasétáltunk az üdülőbe. A kiscsaj kenguruban volt, nézelődött, aludt.
Semmi baja nem lett, a friss levegő meg nem káros.
Emelett sokat sétáltunk, kirándultunk, voltunk Egerben.
Mondjuk ő nekünk a 2. gyerek, meg amúgy sem vagyunk túlaggódós típusú szülők, jóvő hónapban, amikor a kicsi 5 hóanpos lesz magyünk Görögországba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!