Néhány napra kirándulni megyünk a hegyekbe. Mit tegyek, hogy ne legyen izomlázam?
Figyelt kérdés
Az igazság az, hogy nem vagyok hozzászokva az erős fizikai igénybevételnek. Van valami ötlet, hogy elkerüljem az izomlázat? Köszönöm.2010. ápr. 28. 18:12
1/3 anonim válasza:
Semmit. Menjél normális távokat neked való tempóban. És ha mégis izomlázad lesz, az sem tragédia, nincs vele semmi baj. Legalább emlékeztet rá, hogy tettél valamit az egészségedért. De ha eljössz utána, én szívesen megszüntetem, mivel gyógymasszőr vagyok.
3/3 anonim válasza:
Bemelegítés és 5 kilométerenként nyújtás - főleg első és hátsó comb. Este forró fürdő és masszírozd be valamilyen sportkrémmel, amit még itthon megveszel. Valószínűleg így sem fogod elkerülni az izomlázat, de enyhíteni lehet. Inkább arra vigyázz, hogy ne legyen húzódásod vagy vízhólyagod, azokat nehezebb helyrehozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!