4½ honapos babanak fülgyulladasra mit lehet adni, ha az orvos nem adot semmit?
Lázas is a babád?
A hallójárat, vagy a középfül van gyulladásban?
Okkal történt valószinűleg, hogy nem írt fel semmit.
Mondotterre vonatkozólag valamit, esetleg szájon át szedhető antibiotikumot kaptatok???
Valószínű vírusos eredetű, azért nem kapott semmit.
Viszont én most elmennék vele ügyeletre és írattatnék fel minimum fülcseppet, mert a középfül gyulladás nagyon gyorsan rá tud húzódni az arcüregre, ne adj isten agyhártyára, így ne várjatok holnapig, főképp, ha már 3 napja, vagy annál régebben lázas.
Így van, fül-orr-gégészhez kell vinni. A fülcseppet felejtsd el, többet árt mint használ.
A fiamnak írtak fel fülfájásra az ügyeleten, de én az első munkanapon elvittem magánban fül-orr-gégészhez. Elmondtam a sztorit, mire az volt a válasza, hogy ha hazaérünk az első dolgom az legyen, hogy a fülcseppet kihajítom a szemétbe, és jól véssem az eszembe, hogy soha semmit nem cseppentünk a fülünkbe, főleg nem a gyerekébe.
8-as legyél szíves elmesélni nekem, miért nem cseppentük?
orvosira járok, mellette szülésznőként dolgozok, de ilyenről még soha nem hallottam és nem is tanultam...
pedig nem most kezdtem.
9-esnek
Nem tudom miért nem cseppentünk fülbe, én nem járok orvosira, A rendelésen meg volt épp elég problémánk amúgy is, nem firtattam az okát.
Egyébként az ügyeleten középfülgyulladást állapítottak meg neki, de mint kiderül fülkürthurut volt a baja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!