Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A hasmenés mire utalhat egy...

A hasmenés mire utalhat egy babánál?

Figyelt kérdés
14 hós a fiam, 4 napja megy a hasa, de semmi más tünete nincsen. Új ételt nem evett, nincs láza, nem náthás, semmi, "csak" a hasa megy. Új fogat sem látok jönni. De akkor mitől lehet? Kb 3-4* van egy nap kaki, és nem teljesen híg, de nem is normál, hanem olyan "ragadós". Vigyem orvoshoz, vagy mégis csak esetleg a fogai mozgolódnak?
2012. aug. 19. 23:02
 1/4 anonim ***** válasza:

- 1 éves kor körül jellemző a "totyogó hasmenés". Nézz utána a google-ban!

- Vagy lehet, hogy több gyümölcsöt, vagy rostot eszik.

- Nekem a doktornő egyszer azt mondta: ha nem lázas, nincs fogyás, jó a kedve - akkor nem kell vele foglalkozni!

2012. aug. 19. 23:08
 2/4 anonim ***** válasza:

Nálunk ez az fogzás első jele...22 hónapos fiamnak már kb 3 hete ilyen a széklete,és már látom hol jön a foga...szóval ha jól van,iszik is eleget(erre nagyon figyelj főleg a nagy melegben!)és nem látsz semmi gyanús 'jelet',akkor szerintem még várj a dokival,mert simán lehet hogy a foga.

Ja a másik...a meleg miatt nem eszik inkább több gyümölcsöt??nem kell,hogy egész nap gyümit egyen,elég ha csak többet eszik mint az átlag,az is okozhat lazább székletet.

2012. aug. 19. 23:10
 3/4 alaszka ***** válasza:
Kislányom is pont 14 hónapos, és neki másfél hétig volt ez amit írsz, a napokban lett vége. Neki is ragadós, nagy mennyiségű kaki jött naponta többször, szinte minden evés után. Most kezd normalizálódni. Nálunk a fogára gyanakodtam, mert egyfolytában jönnek neki, már a 17. foga jött ki épp.
2012. aug. 20. 10:20
 4/4 A kérdező kommentje:
A hasmenés az óta is tart nálunk, de most már teljesen híg, és ha pukizik csak, akkor is jön.
2012. aug. 27. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!