Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Szerintetek ez hasmenés már?

Haramia kérdése:

Szerintetek ez hasmenés már?

Figyelt kérdés
13 hónapos kisfiamnak most már 4. napja naponta 3-4szer is van széklete (előtte napi 1, max. 2) ami ugyan nem teljesen híg, de nem is totál szilárd állapotú. Ugyanakkor ma például ez a 3 széklet reggel másfél óra alatt távozott, azóta pedig semmi. Akkor ez most hasmenés vagy sem? A fogzás okozhatja esetleg? (mert korábban sosem ment a hasa fogzástól, viszont most ez a hetedik és nyolcadik fogacska minden területen megviseli (éjjeli sírás, nyűgösség stb) ami eddig nem fordult elő. Szerintetek?
2012. júl. 31. 15:37
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem a fogzás! De én mondjuk adnék neki székletfogó ételeket pl uzsira banánosat,reggelire sima vajas kenyeret,ne variáld túl az ebédet sem estére meg főz neki darát vagy tejbe rizst.Ha ezek se fogják meg menj el dokihoz.De szerintem nincs itt nagy probléma az én fiam mikor jön a foga van úgy hogy 6 pelust is kicserélek.
2012. júl. 31. 22:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!