Milyenek a Pampers Sleep and Play midi, és a Pampers Active baby midi pelenkák?
Azokat kaptam ajándékba elég nagy kiszerelésben. Megbízhatóak ezek? Én eddig Liberot használtam, és szeretem.
Amiket kaptam, azok illatosított pelusok (kamillás és aloe verás), nem lesz rá allergiás a baba? Várom a tapasztalatokat! Köszi!
A Sleep and Play nekünk bevált, de a Pampers Aktiv Baby-től az én fiam kipöttyösödött.
De nem minden baba egyforma, van, aki meg csak ezt bírja.
Hát eddig mi is Liberot használtunk, de nagyon drága és megláttuk a Pampers Sleep & Play midi pelusát, csak 2.699,-Ft
a 78 db-os, tisztára oda voltam, hogy milyen jó, több mint egy ezressel olcsóbb mint a Libero, hát rögtön kettőt is vettünk. Kár volt. Már eleve, amikor kibontottam láttam hogy papír vékony..., hát a nedvszívó képessége is annyi. Minden szopi után tisztába kell tennem / a Libero 2-3 szopi után volt enyhén nedves / és éjszakára rá sem merem adni. Ugyhogy másnap elmentünk és vettünk egy csomag Liberot, őrült gazdaságos hónap volt...:-)A Pampers active baby-t is használtam egyszer, annak nem volt gond a nedszívó képességével, de mivel nem volt gumírozott a dereka, így éjszaka mindig kifolyt a pisi, mivel kislányom este kizárólag az oldalán hajlandó aludni. Pár éjszakai öltöztetés után meguntam és nem vettem többet. Bár úgy láttam náluk is van már gumírozott derekú, de én maradok a Liberonál. Drága, viszont megbízható, kevés kell belőle, úgyhogy ugyan ott vagy.
Szia!
Én a 3-ik babámat várom,és évek óta pelenkázok,de sajna a pampersnek egyetlen pelusával nem voltam elégedett.
Én is a liberot szeretem,főleg mióta új,szerintem mégjobb.
Nem olcsó,de én eddig az olcsó pelusokkal mindig ráfaragtam.
Nemrég vettem egy nagy csomi huggis-t,de annak is minden darabja átázott:(((
Én azt hiszem nem kísérletezek többet,maradunk a liberonál a picivel is.
Üdv
Szia!
Én csak pampers-t használok, nekünk teljesen bevált,bár kaptam ajándékba sleep and play pelust midit, de mintha kisebb lenne az active babyhez képest, ezt a gumírozásán vettem észre, mert bevágta a kis combját.Nekem semmi problémét nem okozott a bőrének!!Nagyon jó a nedszívóképessége szerintem.Próbád ki és meglátod, hogy mi történik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!