Érzékeny börü babák anyukája van itt?
Figyelt kérdés
Most 5 hónapos a babám. és már teljesen ki vagyok a böre miatt. Most, hogy voltak azok a nagy melegek egész szép lett. de, hogy lehült az idő és fujt a szél megint nagyon csunya lett. Mi lesz akkor vele télen? a hidrofiles mosakodóval kezdtük és azzal is kentem higitott változatban. ez nem bizonyult jónak és elvittük börgyógyászhoz , kettőhöz is. Eddig használtunk babe-t, olitumot, különféle gyógyszertári kenőcsöket. Ezeket mind felírták de eggyiktöl sem javult a helyzet. Végül a hidrofilest vettük elő, mert attol egy icipicit jobb a böre. annyira szárez szegénynek de már ötletem sincsen. Van valakinek ilyen börü babája? és olyan kenőcs ami bevált rá?2012. aug. 19. 21:06
11/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm neked is!
Tiszta tanácstalan vagyok. Még van egy orvos akihez el lehetne vinni. Magánrendelésen, 5 ezer forintért. De már előre félek, hogy megint nem lesz jó a krém amit felír. Amiket ti ajánlottatok azok a leírás alapján mind jók lennének, utánanéztem, de egyálltalán nem biztos, hogy használna. Már annyira elegem van a kisérletezésböl. Meg ezek a krémek elég drágák a kisérletezéshez. De muszáj elkezdeni mert jön az ősz és roszabb lesz a helyzat.
Nagyon köszönöm mindenkinek!
2012. aug. 21. 12:52
12/15 anonim válasza:
Előző vagyok. Igen, a leírásomból kimaradt, hogy a kísérletezgetésre nekem is ráment egy csomó pénzem... nem beszélve a dokik díjáról, amit említettél. Szerintem kérdezz rá ezekre a termékekre a dokitól is, aztán ő csak meg tudja mondani, hogy mire számíts... Sok sikert nektek! :)
13/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm. valószínüleg így lesz!
2012. aug. 21. 16:15
14/15 anonim válasza:
-Emolium fürdető és testápoló -gyógyszertárban
-Eucerin fürdetőolaj + testápoló -gyógyszertárban
-sheavaj+kakaóvaj+kókuszolaj -neten rendelem
-Chicco termékek -bababoltban
15/15 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2012. aug. 22. 10:12
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!