Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Érzékeny börü babák anyukája...

Érzékeny börü babák anyukája van itt?

Figyelt kérdés
Most 5 hónapos a babám. és már teljesen ki vagyok a böre miatt. Most, hogy voltak azok a nagy melegek egész szép lett. de, hogy lehült az idő és fujt a szél megint nagyon csunya lett. Mi lesz akkor vele télen? a hidrofiles mosakodóval kezdtük és azzal is kentem higitott változatban. ez nem bizonyult jónak és elvittük börgyógyászhoz , kettőhöz is. Eddig használtunk babe-t, olitumot, különféle gyógyszertári kenőcsöket. Ezeket mind felírták de eggyiktöl sem javult a helyzet. Végül a hidrofilest vettük elő, mert attol egy icipicit jobb a böre. annyira szárez szegénynek de már ötletem sincsen. Van valakinek ilyen börü babája? és olyan kenőcs ami bevált rá?

2012. aug. 19. 21:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nekünk a doki által felírt zsíros testápoló vált be. de sajnos receptet nem tudok, a doki neve elég itt a patikában.
2012. aug. 19. 21:14
 2/15 anonim ***** válasza:
Mosódió, shea-vaj, nekünk ez vált be (Bár neki nem csak száraz volt, hanem csúnya vörös foltos is...).
2012. aug. 19. 21:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi is kipróbáltuk a gyógyszertárit, a Babét, írt fel a bőrgyógyász is valami kencét, sokmindent kipróbáltunk, leírom amik nálunk beváltak:

-Emolium fürdető és testápoló

-Eucerin fürdetőolaj + testápoló

-sheavaj+kakaóvaj fürdéshez, testápolónak is ez, vagy kókuszolaj. Ezektől GYÖNYÖRŰ szép lett a bőre!:)

Amikor elfogyott a kókuszolaj (mert a végén már csak ezt használtam), akkor kerültek a figyelmembe a Chicco termékek.

Ezek minden adalékanyag s kőolajszármazékoktól, stb-stb. mentesek. Ja, és nem csípik a szemet sem,

ilyen fürdetőt, sampont és testápolót használunk.

Testápolóra mostmár nincs is szükség. (De télre azért betárazunk :)

2012. aug. 19. 21:19
 4/15 A kérdező kommentje:
Igen , ma már kezdett piros foltosodni az én babámé is.
2012. aug. 19. 21:19
 5/15 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó és ezeket hol veszed meg? Patikában?
2012. aug. 19. 21:20
 6/15 anonim ***** válasza:
Mi az Eucerin fürdőolajat használtuk szintén, szerintem szuper jó! Teljesen rendbejött tőle a kislányunk bőre.
2012. aug. 19. 21:38
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Már nem is szivesen vinném másik orvoshoz. Ugy is csak találgatnak. A hütő meg tele a sok krémmel. Megnéztem ezeket az ecerinos krmeket, elég drágák, nem?

2012. aug. 19. 21:44
 8/15 A kérdező kommentje:
De ha jó , akkor nemérdekel az ára.
2012. aug. 19. 21:44
 9/15 anonim ***** válasza:
Nekünk a Bioderma vált be.csak testápolót használjuk de elég húzós....5000ft!
2012. aug. 19. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:

Szia,

ugyanabban a cipőben járunk! :( Nagyjából ugyanez volt a probléma a kislányommal. Végső elkeseredésemben már mindenkit kérdezgettem, hogy mit csináljak, végül én a védőnőtől kaptam egy infót, hogy a frezyderm termékek nagyon jók száraz bőr és ekcéma kezelésére. Féltem megvenni a termékeket, mert nem ismertem őket, de nem csalódtam! Telefonon beszéltem a forgalmazóval, nagyon segítőkészek voltak, minden simán ment! Ajánlom nektek is és jobbulást a kicsinek! :)

2012. aug. 21. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!