Érzékeny börü babák anyukája van itt?
Szia!
Mi is kipróbáltuk a gyógyszertárit, a Babét, írt fel a bőrgyógyász is valami kencét, sokmindent kipróbáltunk, leírom amik nálunk beváltak:
-Emolium fürdető és testápoló
-Eucerin fürdetőolaj + testápoló
-sheavaj+kakaóvaj fürdéshez, testápolónak is ez, vagy kókuszolaj. Ezektől GYÖNYÖRŰ szép lett a bőre!:)
Amikor elfogyott a kókuszolaj (mert a végén már csak ezt használtam), akkor kerültek a figyelmembe a Chicco termékek.
Ezek minden adalékanyag s kőolajszármazékoktól, stb-stb. mentesek. Ja, és nem csípik a szemet sem,
ilyen fürdetőt, sampont és testápolót használunk.
Testápolóra mostmár nincs is szükség. (De télre azért betárazunk :)
Köszönöm.
Már nem is szivesen vinném másik orvoshoz. Ugy is csak találgatnak. A hütő meg tele a sok krémmel. Megnéztem ezeket az ecerinos krmeket, elég drágák, nem?
Szia,
ugyanabban a cipőben járunk! :( Nagyjából ugyanez volt a probléma a kislányommal. Végső elkeseredésemben már mindenkit kérdezgettem, hogy mit csináljak, végül én a védőnőtől kaptam egy infót, hogy a frezyderm termékek nagyon jók száraz bőr és ekcéma kezelésére. Féltem megvenni a termékeket, mert nem ismertem őket, de nem csalódtam! Telefonon beszéltem a forgalmazóval, nagyon segítőkészek voltak, minden simán ment! Ajánlom nektek is és jobbulást a kicsinek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!