15 hónapos a fiam, ma egyszer csak elindult, és átsétált a szobán. Kb. mennyi idő alatt váltja ki teljesen a mászást?
Azért még inkább a mászást részesíti előnyben.
A ti babátok mennyi idő alatt jutott el innentől odáig, hogy csak két lábon járt?
4. vagyok!
Ma tök egyedül mászkált az udvaron! Nem csak a sima betonon, hanem a füves, egyenetlen terepen is! Sőt, járkált körbe-körbe, kb. 10x megkerült egy barackfát!!
Olyan édes volt!!
Ja, és mezítláb!:)
Szia!
A lányom húsvétkor indult el. Nem is igazán tudom neked megmondani, hogy mikortól csak járt mert annyira nem volt átmenet. Egyszer azt vettem észre, hogy inkább megy mint mászik. Sokáig játszótéren nem akart menni de ahhoz is hozzászokott. Bár igaz inkább szerintem a fáradságtól függöt, mert minnél frissebb volt annál többet ment és ahogy fáradt úgy váltott át mászásba.
Mondjuk 17 hónapos volt mire elindult egyedül. Szerintem pár nap mire "csak" járkálva közlekedik. Bár a lányomnál van olyan, hogy négykézlábazik. Nagy ritkán játékból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!