15 hónapos a fiam, ma egyszer csak elindult, és átsétált a szobán. Kb. mennyi idő alatt váltja ki teljesen a mászást?
Figyelt kérdés
Azért még inkább a mászást részesíti előnyben.
A ti babátok mennyi idő alatt jutott el innentől odáig, hogy csak két lábon járt?
2012. aug. 19. 20:38
1/17 anonim válasza:
A két kisebbem ilyen korban már folyamatosan kétlábon járt.
2/17 anonim válasza:
Egy évesen már mindegyik gyerekem önállóan járt. De ha nagyon gyorsan akart valahova eljutni,előfordult,hogy inkább mászott. De ez elég ritka volt.
3/17 A kérdező kommentje:
Nem azt kérdeztem, hogy ennyi idősen járt-e már a babátok, hanem, hogy az első " szobán átsétálás" és aközött, hogy csak 2 lábon közlekedett, mennyi idő telt el:)
2012. aug. 19. 20:50
4/17 anonim válasza:
14 hónapos lesz, kb. két hete megy át a szobán minden gond nélkül, még a küszöbre is ügyesen figyel,
olyankor megkapaszkodik az ajtófélfában, és innen van, amikor mászva, van amikor két lábán megy tovább.
De még nagyon sokat mászik is, főleg, ha siet.
Szóval nem tudom mennyi idő az "átállás", de én is kíváncsian várom :))
5/17 anonim válasza:
2-3 nap. 16hósan elindult és rá 3 napra már ment rendesen. De ő 8hós kortól mászott 16ig.Nem is igényelte a kisérést,de utcán a mai napig nem lehet vele kézen fogva sétálni:( 28hós
6/17 anonim válasza:
az én lányom az első lépések után 1 hónappal már futott, eszébe sem jutott mászni. Nem egyébként, hogy mi az átlag, de nálunk így volt. Mondjuk ő korán kezdte, lehet azért tartott eddig.
7/17 anonim válasza:
Nekem ennyi idősen állt fel magától először, és 1,5 éves korára járkált biztonsággal. Tehát kb 2 hónappal rá, 18 hónapos korára már csak gyalogolt, de lassan. Addig amíg gyorsabban eljutott bárhova mászva, addig azt részesítette előnybe. De attól, hogy még nálunk így volt, lehet, hogy a te fiad már holnaptól nem fog mászni, mert jobban érdekli ez az új mozgásforma. Én nagyon örültem, hogy nem maradt ki a mászós korszak.
8/17 anonim válasza:
kimaradt: Nem "tudom" egyébként...
9/17 anonim válasza:
Kb. 1 hétig csak akkor ment lábon, amikor " a kedve úgy tartotta". Utána kb. 2 hétig felváltva mászott és járt.
10/17 anonim válasza:
Nekem sokáig mászott a fiam, majdnem 5 hónapig, mire aztán elindult. Először csak egyenes felületeken kezdett el két lábon járni, kint az udvaron, a dimbes-dombos terepen még hetekig inkább négyesben nyomta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!