Acetonos szaga van? Lehet kiszáradás jele, vagy cukorbetegség, ha acetonos, tedd sokszor cicire, hogy minél többet igyon.
2012. aug. 19. 18:30
4/14 anonim válasza:
Lehet folyadékhiánytól is próbáld meg itasd többet!
Ha nem múlik mondd el a gyerekorvosnak mert akár utalhat betegségre is akár lehet torokgyulladás,vagy gyermekkori diabétesz, számos oka lehet ha kellemetlenebb a baba lehelete.
2012. aug. 19. 18:30
5/14 Babeli Zurzavar válasza:
a tej bennmarad az inye mogott a szajaban. tegnap volt itt egy kerdes a fogapolasrol, abban leirta valaki hogy mikepp kell a babak szajat ilyen korban tisztitani. majd megprobalom megkeresni es belinkelem
2012. aug. 19. 18:32
6/14 A kérdező kommentje:
Jaj,megijesztetek a cukorbetegséggel. :( Csak pár napja érzem ezt...
2012. aug. 19. 18:39
7/14 anonim válasza:
Komolyan, muszáj rögtön a frászt hozni az anyukára? Miért kell rögtön a legrosszabbra gondolni, kiszáradás, diabétesz? Gondolom eszik rendesen a baba, az aceton szagú lehelet pedig eléggé jellegzetes, biztos azt írta volna.
2012. aug. 19. 19:23
8/14 anonim válasza:
Én inkább a folyadékhiányra gondolnék! Nem tudom miért kell rémisztgeti az anyukát a cukorbetegséggel. Ha az, akkor a pisin is érezni kéne az acetonos, jellegzetes szagot! Nyugodtan adhatsz neki vizet, pláne ilyen melegben!
2012. aug. 19. 19:26
9/14 A kérdező kommentje:
Most bújom a netet,mert nagyon megijedtem!
Pisijén nem érzek semmi furcsát.
Eszik rendesen,szopizik.
Ma már nem,mert elaludt és csak éjjel fog kelni egyszer enni,de holnap megkínálom vízzel is.
Nem érezni neki nagyon,csak ha direktbe beleszagolok,sőt a férjem azt mondta,hogy ő tejci illatot érez. :) De én meg érzem. :(
2012. aug. 19. 19:54
10/14 anonim válasza:
az én babámnak is ilyen szagú a szája,ő is anyatejes.Védőnő azt mondta hogy ilyenkor még nem zár teljesen a gyomruk,azért van egy kicsit savanyú tejszaguk.és hogy ez normális.Nem cukros,ne ijedj meg!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!