Alvós (játszó) cumit milyen időközönként mosogatjátok 1 évnél idősebb babánál?
Figyelt kérdés
2012. aug. 19. 14:48
1/5 anonim válasza:
Mielőtt odaadom neki, mindig leöblítem vízzel, amúgy egy héten 2x kifőzöm.
2/5 anonim válasza:
Enyém 11 hónapos de már nem főzöm, van 5 cumija és mindig van egy kéznél, aztán elmosom, ha történik valami, leesik, összekeni.
3/5 anonim válasza:
Csak alváskor cumizik másfél éves kisfiam. Én hetente egyszer kipiszkálom a szilikon cumi és a műanyag gyűrű résznél a pöszmőket (remélem érthetően fogalmaztam), forró vízzel elmosom őket, hagyom teljesen kiszáradni, és úgy kerülnek vissza a kiságyába.
4/5 anonim válasza:
Ha nem történik semmi, akkor mikor eszembe jut, néhány naponta. Ha leesik, akár itthon, elmosom. (Kertesházban lakunk, egész nap ki-be járkálunk, takarítok rendesen minden nap, de azért én forró vízzel elmosom.)
Már nem sterilizálom.
5/5 A kérdező kommentje:
Jól sejtettem akkor, hogy a 19 hónaposom cumiját feleslegesen mosogatom minden este bőszen, forró vízzel és mosogatószerrel... :) Sterilizálni már nem szoktam, de nemrég még...
Köszönöm a válaszaitokat!
2012. aug. 19. 16:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!