Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Decemberi babák?

Decemberi babák?

Figyelt kérdés

Vannak itt olyan kismamik akik tavaly decemberben szültek?

Hogy vagytok,hogy fejlődik a kismanótok?

Mit csinál már és miket eszik?

2012. aug. 19. 11:24
 1/2 anonim ***** válasza:

December 10-én született.Ez a hónap most szerintem a legjobb ki nyílt a kis tudata!Önállóbb,mondogalódik (apa,baba,pá-pá,háp-háp,de,nem),vigyorog ,huncutkodik.

Szerintem jól fejlődik.Nálunk süti a pogácsát és inti a pá-pát,Tátog mint a halcska(ha megkérdezem,hogy hogy csinál a halacska?)Cuppogat,ha puszit kérek tőle,olyan aranyos megtudnám zabálni! :-)

Iszik pohárból,abból a régi hagyományos kávés pohárból,még azért néha mellé megy de már nagyon ügyes!

Nálunk a reggeli úgy zajlik,hogy sajtos katonákat adok neki paradicsom csíkokkal +tápszer pohárból(sajnos már nem tudok szoptatni,tisztára a betegje voltam)És ő csipegeti fel!

Mozgása:mászik egyre ügyesebben,szépen ül,a kiságynál már 3szor felhúzta magát,de az ölemben meg egy csomószor.

Ha fogom a kezét,nagyon szépen lépeget sőt ha valami érdekli fut! :-)Száguldozik a bébikomppal,és imádja ha üldözöm,nagyon huncut :D

Szinte mindent megeszik,én főzök neki fűszerezem (só,petrezselyem,snidling,bazsalikom,oregánó,pici pirospaprika)nagyon ínyenc,de mi elég korán elkezdtük a hozzátáplálást a szorulás miatt.Kap sajtokat,túrót,joghurtot,tejfölt,kefirt,vajat,gyümülcsöt mindent kivéve az apró magvasakat.Kap tésztát(baba),de liszteset is,búzadarát,kukoricadarát,kukoricapehely(natúr).Zöldségből mindenfélét.

Amit mi fogyasztunk kap húslevest,tökfőzeléket,spenótot,rakott karfiolt,rakott brokkolit, rántott halat...stb.

Hogy hogy vagyunk amúgy ...hát vannak jobb és rosszabb napok is,az eleje nagyon nehéz volt,ezért tudom most annyira értékelni ezt az időszakot,nagyon jó anyának lenni!!! És már fontolgatom a kis tesót is!:-)

2012. aug. 19. 17:16
 2/2 A kérdező kommentje:

Szia!

Az én kisfiam december 6.-án született hozta a Mikulás!:))

Mi is szépen fejlődünk!

Alig bírok utána menni végig mássza a lakást,dumál vigyorog egész nap,huncutkodik!

Mi is lépegetünk ha megfogom a kezét!

Sok mindent eszegetünk én is füszerezgetem neki a kajcsiját na meg ami olyan a miénkből kap imádja a hasát és még mellette megy a szopi nekem szerencsére rengeteg tejem van jól lakna egy egész bölcsőde.:))

Jó egészséget nektek!

2012. aug. 19. 17:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!