Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Csetlő botló mamák. Hogy...

Csetlő botló mamák. Hogy csináljátok?

Figyelt kérdés

Én még nem tartok a gyerekvállalásnál, (barátommal 4-5 év múlva lesz annyi pénzünk, addig külföldön melózunk).

DE Gondolkoztam azon, hogy én amúgy is folyton elesek, csetlek botlok, kiesnek a kezemből a dolgok, és ha tényleg gyereket szeretnék nem tudom hogy lehet így megvédeni őt a balesetektől, hiszen én is amolyan veszélyforrás vagyok. Félek, hogy mondjuk hordozókendőbe viszem hasra esek és kilapítom.... Vagy kicsúszik a kezemből vagy bármi :/

Anyukák, akik szintén két ballábas/kezesek... hogy csináljátok? Menni fog vajon nekem is?

2012. aug. 19. 08:46
 1/7 A kérdező kommentje:

Jav: *kismamák

Emellett, mi van ha már terhesen sikeresen hasra esek majd? :/

2012. aug. 19. 08:48
 2/7 anonim ***** válasza:
Én hasra estem 19 hetesen..:((( az esküvőm napján....de hál'isten semmi baj nem lett...talán ösztönösen jön ez majd nálad is...óvatosabb leszel..a gyermeked nem fogod elejteni ,hidd el!! :))))
2012. aug. 19. 11:36
 3/7 Kiki01 ***** válasza:
Egy baba tényleg csodát tud tenni az emberrel, mióta megvan, mindent átgondolok hogy hogy fogom csinálni, és össze is szokott jönni. Attól én is féltem hogy majd terhesen elesek, de míg előtte folyton elbotlottam mindenben, azóta nem, mert egyrészt nem hagyok a földön semmit, másrészt meg magasabbra emelem a lábam:)
2012. aug. 19. 12:06
 4/7 anonim ***** válasza:

Jaj, mekkorát borultam a kérdéseden...mintha csak magamat láttam volna lelki szemeim előtt... :DDD

Én is kétbalkezes, -lábas vagyok az esetek nagy többségében, és szóról-szóra ezeken agyaltam terhesség alatt, mint Te. Én hál égnek nem estem hasra, de egy csomószor a hasamról "pattantam" vissza pl. mosdókagylóról, asztalról, mert nem szoktam meg a méreteimet. :D Kisfiam már másfél éves, és korából adódóan még ügyetlenkedik, de soha nem voltam annak híve, hogy mindig el kell kapni, mindig talpra kell állítani, mert szerintem nem is ügyesedik egy-két elesés/leesés nélkül. Ráadásul én is felnőttem, Anyukám elmondása szerint kék-zöld foltos voltam, tele sebekkel, de le sem lehetett lőni; így tanulunk mindannyian. Az viszont érdekes, hogy mikor pl. a mászókáról esett volna egy jó nagyot kisfiam, simán elkaptam, szerintem igazi vészhelyzetben egy kétbalkezes is megtáltosodik. Úgyhogy nyugi, majd akkor Neked is menni fog! ;)

2012. aug. 19. 14:44
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is ilyen kétballábas vagyok. Főleg terhesen én is ezen paráztam. Igaziból nem úsztam meg a 9 hónapot esés nélkül, egyszer 10 hetesen fenékre ültem, szerencsére guggolásból, úgyhogy nem estem nagyot, egyszer meg 30 hetes korom után valamikor lépcsőről estem le, de szerencsére térdre. Nem lett semmi bajunk és örültem, hogy csak ennyi történt. Amúgy mivel van rutinom, tudok esni! :-) Már 3 hónapos a kislányom, hát már voltak balesetek, de semmi komoly! Nyugi nem lesz semmi baj! Gondolom te is már nagyon ügyesen esel!
2012. aug. 19. 21:13
 6/7 A kérdező kommentje:

Kicsit megnyugodtam :)

Legutóbb (21 évesen) úgy elestem, hogy a farmert szedegettem ki a lábamból rá egy hónapra is (teljesen beleépült a lábamba nagyon durva volt) Na meg mindez az egyetemen... halál ciki :) de remélem addigra nem leszek ennyire béna :)

Köszi a válaszokat, aztán vigyázzatok magatokra :D

2012. aug. 21. 09:40
 7/7 anonim ***** válasza:
vigyazni kell. Baratnom hasra esett 8 honaposan, sajnos meghalt a baba is az eros utestol. Kislany lett volna.
2012. aug. 23. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!