Csetlő botló mamák. Hogy csináljátok?
Én még nem tartok a gyerekvállalásnál, (barátommal 4-5 év múlva lesz annyi pénzünk, addig külföldön melózunk).
DE Gondolkoztam azon, hogy én amúgy is folyton elesek, csetlek botlok, kiesnek a kezemből a dolgok, és ha tényleg gyereket szeretnék nem tudom hogy lehet így megvédeni őt a balesetektől, hiszen én is amolyan veszélyforrás vagyok. Félek, hogy mondjuk hordozókendőbe viszem hasra esek és kilapítom.... Vagy kicsúszik a kezemből vagy bármi :/
Anyukák, akik szintén két ballábas/kezesek... hogy csináljátok? Menni fog vajon nekem is?
Jav: *kismamák
Emellett, mi van ha már terhesen sikeresen hasra esek majd? :/

Jaj, mekkorát borultam a kérdéseden...mintha csak magamat láttam volna lelki szemeim előtt... :DDD
Én is kétbalkezes, -lábas vagyok az esetek nagy többségében, és szóról-szóra ezeken agyaltam terhesség alatt, mint Te. Én hál égnek nem estem hasra, de egy csomószor a hasamról "pattantam" vissza pl. mosdókagylóról, asztalról, mert nem szoktam meg a méreteimet. :D Kisfiam már másfél éves, és korából adódóan még ügyetlenkedik, de soha nem voltam annak híve, hogy mindig el kell kapni, mindig talpra kell állítani, mert szerintem nem is ügyesedik egy-két elesés/leesés nélkül. Ráadásul én is felnőttem, Anyukám elmondása szerint kék-zöld foltos voltam, tele sebekkel, de le sem lehetett lőni; így tanulunk mindannyian. Az viszont érdekes, hogy mikor pl. a mászókáról esett volna egy jó nagyot kisfiam, simán elkaptam, szerintem igazi vészhelyzetben egy kétbalkezes is megtáltosodik. Úgyhogy nyugi, majd akkor Neked is menni fog! ;)

Kicsit megnyugodtam :)
Legutóbb (21 évesen) úgy elestem, hogy a farmert szedegettem ki a lábamból rá egy hónapra is (teljesen beleépült a lábamba nagyon durva volt) Na meg mindez az egyetemen... halál ciki :) de remélem addigra nem leszek ennyire béna :)
Köszi a válaszokat, aztán vigyázzatok magatokra :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!