Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 10 hetes babámnak habos volt...

10 hetes babámnak habos volt a széklete és sárgásbarna, ez jelent valamit?

Figyelt kérdés
Már nagyon megvoltam ijedve,mert második napja nem volt széklete és eddig mindennap volt általában többször is. És végre második nap azaz ma este jött egy jó nagy adag,sárgásbarnás és HABOS-ettől vagyok én megijedve,mert ilyen még nem volt neki. Valakinek volt hasonló? Baj ha nem mindennap van széklete? Anyatejes,de most vezetem be az esti tápszerezést,mert kevés estére a tejem.
2012. aug. 18. 23:55
 1/2 anonim ***** válasza:
Anyatejes babának lehet habos a széklete, sőt nyálkás is. Szerintem emiatt nem kell aggódni, de azért beszélj az orvossal.
2012. aug. 19. 00:06
 2/2 anonim ***** válasza:
1. vagyok. A tápszerrel vigyázz abból a szempontból, hogy székrekedést okozhat. legyen otthon mindig duphalac szirup, ha komolyra fordulna a székrekedés (3-4) nap, akkor lehet adni belőle. nagyon jó.
2012. aug. 19. 00:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!