Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hós babámnak mit kell...

15 hós babámnak mit kell biztosítanom egy 1,5 órás repülő úton enni-innivalón kívül?

Figyelt kérdés
ölemben fog ülni?lehet valami játékot felvinni?

2012. aug. 15. 08:45
 1/10 anonim ***** válasza:
Persze,kézicsomagot te is vihetsz fel ,mármint a baba részére 2 éves korig az öledben ül.Pelenkázáshoz kellékek ha valami malőr történik:)
2012. aug. 15. 08:47
 2/10 anonim ***** válasza:

fülhallgató vagy sütike a melletted ülőknek az esetleg kényelmetlenségekért:))))

játékot szerintem simán vihetsz, mesélhetsz neki, 1,5 óra szerencsére nem annyira sok

érdemes utána érdeklődni, mit javasolnak babáknál a fül dugulás ellen, általában azért szoktak nagyon sírni

2012. aug. 15. 08:52
 3/10 A kérdező kommentje:
értem,nagyon köszönöm a gyors válaszokat.
2012. aug. 15. 08:59
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Én nem vinném fel a 15 hónapos kisbabám a repülőre... :$
2012. aug. 15. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem hinném hogy az volt a kérdés kedves válaszoló hogy felvinnéd e vagy nem.
2012. aug. 15. 09:12
 6/10 anonim ***** válasza:

2 gyerekem van:) nemetben lakunk, jovunk haza a szulokhoz 3 havonta repulovel:)

Igy mindket gyerkocom mar 3-4 honapos koratol repul:)

Eszre sem fogja venni, hogy repulon vagytok. Vigyel neki mesekonyvet, jatekokat. Kezipoggyaszt tudsz felvinni, 8kg lehet max. Abba belefer par dolog:)

Cumisivegben tudsz neki felvinni innivalot, bar velem mindig megkostoltatjak a kapuknal, hogy nem e folyekony bomba:)))))

Minden rendben lesz, ne izgulj!:)

2012. aug. 15. 09:19
 7/10 anonim ***** válasza:
Fuldugulasra le-es felszallaskor itasd vagy szoptasd meg. Vihetsz fel kisparnat, pledet, ha esetleg huvosebb lenne a kabinban. Jatekot es kajat/innivalot. + peluscserehez dolgokat + tartalek ruha (nekunk kellett, mert kifolyt a pisi a pelusbol, annyira mozgolodott az ut soran es meg en is csupa pisi lettem, nekem persze nem volt tartalek ruham...) :)
2012. aug. 15. 11:36
 8/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a hasznos tanácsokat:)

és igen,nem az volt a kérdésem h vinnétek-e vagy sem.Inkább 1,5 óra repülő mint 20 óra kocsiút.

2012. aug. 15. 14:04
 9/10 anonim ***** válasza:
Kislanyom 15 hos es most fog negyedszerre repulni.. Sok jatekot vigyel, en meseltem neki, ugy aludt el az utolso oraban, mi 3 orat repultunk... Meg kellett ra adnom pulcsit, mert huvos volt a gepen. Sokat ivott nagyon, szaraz a levego. Le es felszallasnal vegig ivott cumisuvegbol, igy nem volt gond. Azert kivancsi lennek az anyukara, aki az irta nem repulne a gyerekevel megis mitol felti ilyen nagyon :)?
2012. aug. 19. 06:15
 10/10 A kérdező kommentje:
:) no igen:)jobban megviseli a gyereket ha 15 órát kell utaznia vonaton mint 1,5 órát repülőn...nekem tériszonyom van,de ezt mégis bevállalom,mert nekik ez még nagyobb élmény:)télen fogunk menni Hollandiába,addigra 15 hós lesz a kicsi és 3 éves a nagy.izgi lesz,még soha nem repültem:))))
2012. aug. 19. 07:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!