Milyen vitaminokat adtok 1éven felüli babátoknak?
Figyelt kérdés
2012. aug. 18. 21:36
1/7 anonim válasza:
Jelenleg semmilyet, van elég gyümölcs és zöldség. De ősztől megint adom majd a Vitacolant.
2/7 A kérdező kommentje:
Őszre gondoltam :) Köszi.
2012. aug. 18. 21:39
3/7 anonim válasza:
én omega 3-at szeretnék a babánk vagy halolajat
de még csak 10 hónapos
te milyet adsz? és mit tanácsolsz?
4/7 anonim válasza:
Mesterségeset semmilyent, Télen is lehet neki valódi vitaminokat adni.
5/7 anonim válasza:
D+C
a többi a gyümibe-zöldségben van
no meg az immunerősítő bogyók :-)
6/7 anonim válasza:
Ősztől tavaszig Flavon lekvárt eszik, plusz a mama főzött be nekünk tavaly csipkebogyó lekvárt, amit imádunk.Maradt még belőle, úgyhogy a télen azt ismét esszük.
7/7 anonim válasza:
Bocsánat, de mi az, hogy "mesterséges" vitamin? :D A vitamin az vitamin, nem? Ugyanaz a kristályszerkezet stb.
Én C-Vitamint adok a gyerekeimnek (2 és 5 évesen) egy ideje, napi 2x egy késhegynyi port keverek teába. A C-vitamint por formájában veszem, sokkal olcsóbb, és 100% tiszta, mindenféle adalék nélkül. Ez kb. 300-400 mg/nap, és rengeteg vizet itatok velük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!