Hány db overált (kezes -lábast) vesztek télire 1 év körüli babátoknak?
2 overált, 2 télikabit. 3 gyerekem van és tapasztalatom hogy kell a váltás, és nem tudok naponta mosni (azaz dehogynem pont ez az hogy overál meg kabátok nélkül is naponta mosok szinte).
Az egyik télikabi már megvan azt újan vettem, minden mást használtan. 500 ért vettem egy játszósabb kabit és overált is így fogok venni egy játszósat egy szebbet de csak használtat.
Én az összeset a teszveszen vettem tavaly a lányomnak, akkor másfél éves volt. Volt neki játszós két részes 2 pár, és overál is 2 db, így összesen 4 együttes, plusz külön télikabátok. Igaz, mi készültünk külföldre a hegyekbe síelni (persze a kislányom csak szánkózott volna), végül nem tudtunk menni, ezért felesleges volt ennyit vennem, elég lett volna 2 váltás+ 1 kabát.
Nem bánom, mert van ami még idén is jó lesz (a kétrészesek), a többit el tudom adni nagyjából ugyanúgy ahogy vettem.
Én inkább mindig többet veszek, mit hogy kevés legyen a ruha. Eddig alig-alig fizettem rá, vigyázunk mindenre, ezért tovább is tudom adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!