Az én kisfiam most7 honapos, és 9,5kg,75 cm. (3,65kg val, és 55cm vel szül) Mindenki azt mondja mekkora baba. Tápszeres, már 4honapos kora ota eszik fözit meg gyümit. Most egy nap 3 szor kap tápot, napközbe fözi, gyümi. De van is étvágya. Ez igy jo?
Szia. Szintén zenész? :) Nekem a lányom 7 hónapos szintén, 9,5 kg, és 71 cm. (3320-al és 52 cm-rel született). Van már két foga, és sokat mocorog, tolat, négykézlábazik, és kapaszkodva próbál felállni.
Az utolsó egy hónapban (godnolom a mozgás miatt) már "csak" 200 gr-ot hízott. Szóval le fog lassulni, ne aggódj! :)
az én fiam 1 évesen volt 9,5 kiló:)
de ettől függetelnül nem hiszem, h kövér gyerek lesz. a fiam 7 hónaposan már lépegetett a bútorok mellett és mászott is, szóval ha elkezd aktívan mozogni, akkor megáll a gyarapodás.
ha van étvágya, csak egyen. addig jó, míg kajál, hidd el. a fiam 14 hónapos, 1 éves korig evett egséz szépen, azóta úgy kell beleimádkozni a kaját. szóval visszasírom azt az időszakot, maikor csak lapátoltam a szájába a 330 mili tejpépet gyümivel:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!