Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hogyan kell elkezdeni a...

Hogyan kell elkezdeni a bilire szoktatást?

Figyelt kérdés
19hónapos lesz pár nem múlva. Reggelente, felkelés után általában sikerül rávennem, hogy üljön rá a bilire és legtöbbször van pisi, vagy kaksi. De napközben nem működik ez a rendszer, mert vagy nem hajlandó ráülni, vagy nem történik semmi. Mindig mondom neki, hogy szóljon, ha kell pisilni vagy kakilni. 2 napja néha mondja, hogy psipsi, de addigra már van vmi a pelenkában.
2012. aug. 18. 11:37
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Már nem tudom tőle megkérdezni.... De ezt ő mesélte,így kénytelen vagyok elhinni neki,mivel én már nem emlékszem rá. Szavalni pedig nem szavaltam, ilyet nem is állítottam. Az értő olvasást általános iskola első osztályában tanítják, ha nem megy a szövegértelmezés, akkor tudom ajánlani az ismétlését.
2012. aug. 21. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!