Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mire gondolsz ha ezt látod?

Mire gondolsz ha ezt látod?

Figyelt kérdés
Apuka tolja a babakocsit. Csak mert anyós és sógornő szerint apuka ne bohóckodjon már, hogy babakocsit tol. Miért az hol van leírva, hogy az csak az anya "dolga" lehet? Tényleg ciki ez?
2012. aug. 18. 11:16
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Miért ne vihetné el egyedül???Ne foglalkozz velük,az ő férjük biztos nem vitte el egyedül sehova.Az én férjem is el szokta egyedül vinni a kislányunkat,addig én nyugodtan csinálom a dolgomat.
2012. aug. 18. 13:32
 12/20 anonim ***** válasza:
75%
Amíg nem jártam tornázni, minden szombaton volt 1-2 óra pihenőidőm amíg a férjem sétálni volt a lányunkkal. Nekem is beszóltak emiatt, hogy milyen dolog már, de nem érdekel. Szerintem nem ciki :-)
2012. aug. 18. 14:45
 13/20 anonim ***** válasza:
81%
Ha együtt sétálunk általában ő tolja, illetve hétvégén mindig elviszi sétálni, hogy én nyugodtan ki tudjak takarítani.
2012. aug. 18. 14:50
 14/20 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, ha apuka is viszi egyedül sétálni a babát. Nekik is jó kicsit kettesben, és anyuka is tud kicsit magával foglalkozni, vagy csak pihenni. Miért lenne ciki? Ez hatalmas butaság!
2012. aug. 18. 14:52
 15/20 anonim ***** válasza:
54%
Anyós idejében nem volt szokás a babakocsizás. Akkor valahogy nem tolták a gyereket (én anyukám is mindig mondja h neki erre nem volt ideje...hát nem tudom). Sógornő pedig irigy, mert az ő férje biztos nem vitte a babát. Az h meg egyedül? Szerintem megható. Ma is a férjem elvitte sétálni, amíg és takarítottam, nincs ebben semmi rossz.
2012. aug. 18. 15:03
 16/20 anonim ***** válasza:
Nálunk is a párom tolja,ha együtt megyünk valahova,esélyem sincs hogy én toljam:))) Szerintem ez a normális
2012. aug. 18. 15:28
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha hárman megyünk, nálunk is Apa tolja a kocsit, nagyon büszkén (múltkor is megjegyezte az utcában a másik anyuka, hogy jó és büszke Apa, mert pl. mindig tolja a kocsit). Kettesben eddig az 5 hónap alatt egyszer mentek el sétálni fél órára, nélkülem nem mennek még nagyon, mert szopik, meghát akkor tudunk együtt sétálni, a házimunka megvár.
2012. aug. 18. 16:37
 18/20 anonim ***** válasza:
Mi is mindig vitatkozunk, hogy melyikőnk tolja. Mint két gyerek. Nekünk nehezen lett baba, ezért is. És apa magában is szokta vinni. Ha én főzök pl.
2012. aug. 18. 20:29
 19/20 anonim ***** válasza:
Egyedül is el szokott vele menni..pl. boltba...én sosem gondoltam,hogy ez gáz lehet....aztán lehet,hogy rólam is cifrát gondolnak a boltosnénik???????????mondjuk magasról tennék arra is!!!!
2012. aug. 18. 21:18
 20/20 anonim ***** válasza:
hááát mi is veszekedni szoktunk rajt :) Soha nem jutott eddig eszembe, hogy ez ciki lenne :)
2012. aug. 20. 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!