3 napos kisbabám nem veszi be a cicit. Ujját szopja, a cicin sír. Mit tegyek?
A lányom azért csinálta ugyanezt, mert nagyon sok a tejem, ha csak a szájába vette, ömlött, majd megfulladt tőle. Ráadásul eleinte nem is jöttem rá, hogy mi a baj, azt hittem, nem indul meg, azért sír, úgyhogy jól rásegítettem a fejőgéppel:)
Ezt a kettőt próbáld ki: 1. hátha nem indul be egyből, azért utasítja el: ebben az esetben segít, ha fejéssel megindítod, vagy
2. ugyanaz a baja, mint a lányomnak: erre nekünk a bimbóvédővel szopizás vált be, mert így nem telibe kapja a rengeteg tejet.
Amíg nem volt hajlandó enni, addig lefejtem a tejet, és azonnal megkapta pohárból.
Jezusom,ma mindenkinek kotekedos napja van?!
1879. elott izzo sem volt, akkor gyertyaval vilagitottak, de nem konnyebb most megnyomni egy kapcsolot????
pont a korabbi hozzaallas miatt allnak tomott sorok az orvosi rendelok elott... ja es nem mindenkinek adott a sors elhivatott,tajekozott vedonot.
a baba 3 napos,kedves kekeckedo,Te nem emlekszel hogy amikor a Tied volt ilyen pici,akkor tele voltal kerdesekkel amikre a valasz ma mar evidens?
ha itt valaszt kap,vagy csak megerositest a gondolataira, miert baj?
kedves kerdezo! sok sok turelmet, hasonloan jartunk mi is korabban, gondolj ugy a szoptatasra, mint az elso megtanitando dologra. Neked es Neki is meg kell tanulnotok szoptatni es szopizni.
a fejos es a mellbimbovedos modszereket nem irom le,mert elottem megtettek, de nekunk is ugy sikerult,azota toretlen:-)
sok sikert Nektek!
Szia!
Nálunk ugyanez volt. A kisfiam sírt a cicin, nem akarta bevenni, mert szegényem nem tudta. Olyan a mellbimbóm, hogy nem tudta rendesen bekapni, plusz a tejem sem akart nagyon beindulni. Ha sikerült is neki szívnia az nagyon kevés volt. 3 naposan már szegényem olyan éhes volt, hogy csak üvöltött és nagyon be volt sárgulva. A pelusa mindig száraz volt, persze mivel nem evett semmit. Az orvosok azt mondták, hogy várjak, hagyjam majd beindul, majd rákap. Hát ha én a dokikra hallgatok, akkor a kisfiam teljesen kiszárad. 4 napos volt, mikor kijött a védőnő és mondta, hogy azonnal adjak a gyereknek tápszert, ne szórakozzak a szoptatással, az ráér, a gyereket most rögtön meg kell etetni, mert nagy baj lesz! Adtunk neki tápszert, aztán később a tejemet is sikerült beindítani és akkor szopizott is meg tápszert is kapott. Annyira sajnos nem indult be a tejem, hogy csak szopizzon. Szóval kérlek téged ne kockáztass, ha nem akar enni a kisbabád és azt veszed észre, hogy a pelusa is mindig száraz, akkor vagy próbáld meg lefejni a tejed és cumisüvegből adni, vagy adj neki tápszert, de ne várj, nehogy kiszáradjon! Esetleg még a mellbimbóvédőt is kipróbálhatod, hátha úgy beveszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!